Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, 6:09:41 πμ
etpa
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 12:56

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις της ΚΝΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Συντάκτης:

Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος (ΚΝΕ), ενόψει ης Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών.

Κεντρικό σύνθημα των εκδηλώσεων της ΚΝΕ είναι «Ζωή Ολόκληρη Όχι με Δόσεις».

Αναλυτικά η ΚΝΕ αναφέρει:

ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

– Η τομεακή οργάνωση δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει προβολή ταινίας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά στις 24/6 στις 21:00 στο στέκι πολιτισμού και νεανικής δημιουργίας της ΚΝΕ

– Η τομεακη οργάνωση δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου με σύνθημα ” κλωτσα τη μπάλα, όχι τη ζωή Σου! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά!” Τα τουρνουά θα διεξαχθούν: στον Εύοσμο στις 25/6, στος 6:30, στα γηπεδάκια στο τέρμα Ευόσμου, στην Πολίχνη στις 25 και 26/6 στο ΔΑΚ Πολίχνης,  και στη Νεάπολη στις 25 και 26/6 στο στρατόπεδο Στρεμπενιωτη. 

– Η περιφερειακή οργάνωση ΑΕΙ διοργανώνει στα πλαίσια του Φεστιβάλ της, στις 26/6, στις 20:30 εκδήλωση με θέμα: “ Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις. Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά!”. Ακόμα  θα παρουσιαστεί power point με θέμα τη φαρμακευτική κάνναβη.  Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στη νέα παραλία,  στο ύψος της έκθεσης Βιβλίου.

– Η τομεακη οργάνωση Πιερίας στα πλαίσια του φοιτητικού της φεστιβάλ στο πάρκο Κατερίνης στις 26/6 θα λειτουργεί γωνία ενημέρωσης για τη θέση της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

– Η Ο.Π. Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει πανεξορμηση με την ανακοίνωση της ΚΝΕ για την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών στις 26/6 στος 10:30 στην πλατεία Αριστοτέλους.

Δείτε επίσης: ΚΝΕ: Η αστυνομία παρεμπόδισε αντιπροσωπεία του Κεντρικού Συμβουλίου να αφήσει ένα λουλούδι στον τόπο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου

facebookShare on Facebook
TwitterTweet
FollowFollow us
customShare
customShare
customShare
customShare
customShare

Πηγή: Politic.gr