espa pkm

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2026, 12:26:05 μμ
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 15:44

Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη υφυπουργού Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλου στον ΟΑΣΘ

Το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε, για να συνομιλήσει με εργαζόμενους και να ανταλλάξει ευχές, ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας, με άλλα μέλη της διοίκησης, ενημέρωσαν τον υφυπουργό για τις εξελίξεις στον οργανισμό, που αφορούν, μεταξύ άλλων, στη θεαματική αύξηση στην επικύρωση των εισιτηρίων (μέχρι και 50% σε ημερήσια και μέχρι 40% σε εβδομαδιαία βάση, που επιτεύχθηκε με την εφαρμογή του πρωτοποριακού προγράμματος των «Στάσιμων Ελεγκτών»), σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, καθώς και για το ολοκληρωμένο σύστημα εισροών εκροών που διαθέτει και λειτουργεί τους τελευταίους μήνες ο οργανισμός.

«Στόχος και δικός μου και του υπουργού Κώστα Καραμανλή, είναι να παρέχουμε βελτιωμένες, σύγχρονες υπηρεσίες προς την κοινωνία και τους πολίτες», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του, ο κ. Σκόδρας, αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα ενίσχυσης του στόλου των αστικών συγκοινωνιών, με το οποίο προστέθηκαν στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 2χρόνια 440 λεωφορεία, κάτι, που, όπως είπε, «συντελεί ώστε ο ΟΑΣΘ να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στην πόλη και τους κατοίκους της. Η βελτίωση αυτή νομίζω ότι είναι ορατή».

Δείτεεπίσης: Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη – Το σόοου πυροτεχνημάτων για την αλλαγή του χρόνου

  • Χάντμπολ – Εθνική ανδρών: 3 διεθνείς με κορονοϊό – διεκόπη το καμπ προετοιμασίας
  • Νέο ρεκόρ κρουσμάτων στη Γαλλία, με πάνω από 200.000 νέες μολύνσεις
  • Πούτιν: Σταθεροποιούνται οι τιμές του φυσικού αερίου με τη συμβολή του «Nord Stream 2»
  • Μεταφορά τριών ασθενών με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας
  • Με κορωνοϊό διαγνώσθηκαν τέσσερις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Πηγή: Politic.gr