Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 3:58:11 πμ
Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 14:42

Θεσσαλονίκη: Γεμάτο το Καπάνι για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής -Οι τιμές (ΒΙΝΤΕΟ)

Γεμάτο το Καπάνι στη Θεσσαλονίκη από νωρίς το πρωί, με καταναλωτές να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι…

Με την ελπίδα να έχουν πέσει οι τιμές στα αμνοερίφια, εκατοντάδες καταναλωτές στη Θεσσαλονίκη γέμισαν το Καπάνι, για τα απαραίτητα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι.

Οι τιμές όμως δεν έπεσαν κάτω από τα 14 ευρώ το κιλό. Έτσι κάποιοι στράφηκαν στο κοτόπουλο, το μοσχάρι και το χοιρινό, που επίσης σε σχέση με πέρυσι ήταν «τσιμπημένα». Οι έμποροι εμφανίζονται ικανοποιημένοι αφού η κίνηση τις τελευταίες μέρες ήταν μεγάλη και οι περισσότεροι κατάφεραν να ξεπουλήσουν.

Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής έκαναν αρκετοί καταναλωτές στο Καπάνι στη Θεσσαλονίκη που περίμεναν περαιτέρω πτώση των τιμών. Η κίνηση το μεσημέρι ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ τα αμνοερίφια δεν τα έβρισκες το κιλό κάτω από 14 ευρώ.

Οι περισσότεροι έμποροι, πάντως, ξεπούλησαν από νωρίς, ενώ, όπως είπαν στην ΕΡΤ, στα 5 ευρώ μπορούσε να βρει κανείς χοιρινή μπριζόλα και λουκάνικο, καθώς, λόγω της ακρίβειας, το πατροπαράδοτο αρνάκι ή κατσικάκι ήταν απρόσιτο φέτος για πολλούς.

Αρκετοί ήταν οι τουρίστες που έκαναν τη βόλτα τους στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης για να νιώσουν το πασχαλινό κλίμα. Αυξημένη ήταν η κίνηση και στην αγορά παιχνιδιών, με νονούς και νονές να τρέχουν την τελευταία στιγμή να αγοράσουν λαμπάδες και σοκολατένια αυγά για τα βαφτιστήρια.
Σημειώνεται ότι τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν έως τις 4 το μεσημέρι ενώ τα σούπερ μάρκετ μέχρι τις 19:00.

Δείτε επίσης: Άγιο Φως: Σε ζωντανή μετάδοση η τελετή αφής από τα Ιεροσόλυμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: Politic.gr