Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 2:53:57 μμ
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 14:36

Θεσσαλονίκη: «Με χτύπησε κι έφυγε», λέει ο οδηγός της μηχανής που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε

Ένας 25χρονος οδηγός μοτοσικλέτας που ενεπλάκη σε ένα ατύχημα στη Θεσσαλονίκη και χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο μοιράστηκε τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε μετά το περιστατικό στον ιστότοπο newsit.gr.

Αφού συνέβη το τροχαίο, ο οδηγός της μοτοσικλέτας εγκαταλείφθηκε τραυματισμένος στον δρόμο από τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος εξαφανίστηκε γρήγορα. Ο ίδιος ο θύμα περιέγραψε τις στιγμές φόβου και αγωνίας που ζήτησε μετά το ατύχημα.

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου με είδε, με χτύπησε και έφυγε. Δεν σταμάτησε καθόλου. Ευτυχώς παρά το γεγονός ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρή, είμαι καλά. Έσπασα μόνο το χέρι μου το αριστερό»,είπε ο οδηγός της μηχανής.

Ο οδηγός της μηχανής τόνισε ότι αισθάνεται τυχερός μέσα στην ατυχία του και επισήμανε ότι ο δράστης του τροχαίου στη Θεσσαλονίκη πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί.

«Θα μπορούσα να έχω πάθει χειρότερα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός. Πιστεύω ότι η αστυνομία θα καταφέρει να εντοπίσει σύντομα τον οδηγό του αυτοκινήτου και να τιμωρηθεί. Το σημαντικό είναι πως είμαι καλά», είπε ο 25χρονος.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη – Δείτε βίντεο από τη σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα

Πηγή: Politic.gr