Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:49:14 μμ
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 12:38

Θεσσαλονίκη: “Μπλόκο” της Αστυνομίας σε αγρότες που ήθελαν να πάνε στο αεροδρόμιο με τα τρακτέρ τους

Την πορεία των αγροτών της Επανομής προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ανέκοψε η αστυνομία στο ύψος της διασταύρωσης Πλαγιαρίου- Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας. Στο σημείο βρίσκονταν στη μία μετά το μεσημέρι περί τα 45 τρακτέρ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αγρότες της περιοχής ξεκίνησαν νωρίτερα σήμερα από την πλατεία της Επανομής, όπου ήταν συγκεντρωμένα, κατά τους εκπροσώπους τους, περίπου 100-120 τρακτέρ, με στόχο να φτάσουν στον κόμβο του αεροδρομίου και να πραγματοποιήσουν εκεί ειρηνική διαμαρτυρία με τη μορφή συμβολικού αποκλεισμού. Όπως διαμήνυσαν, τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν τους καλύπτουν, ώστε να συνεχίσουν να καλλιεργούν τη γη και να έχουν αξιοπρεπές εισόδημα.

Σε κάθε περίπτωση, ανέφεραν, στόχος τους είναι να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταλαιπωρία των πολιτών εξαιτίας των κινητοποιήσεών τους, καθώς δεν θέλουν να ταλαιπωρούν κανέναν, αλλά μόνο να κάνουν γνωστά τα προβλήματά τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Μ. Καρυστιανού στην Politic για την εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο: «Ευρωβουλευτές ήταν δακρυσμένοι και ζήτησαν να μας αγκαλιάσουν – Στέκονται στο πλευρό μας για απονομή δικαιοσύνης»

Πηγή: Politic.gr