Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σχηματισμού δικογραφίας σε βάρος:
- 22χρονου, ο οποίος από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ ή τους συντηρητές ανελκυστήρων, προέβησαν στην τέλεση τεσσάρων διακεκριμένων κλοπών από οικίες ηλικιωμένων αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα.
- 57χρονης, η οποία εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε οικία 87χρονης, αφαιρούσε την τραπεζικής της κάρτα και προέβαινε σε αναλήψεις χρηματικών ποσών συνολικού ύψους 8.610 ευρώ.
- 53χρονου αλλοδαπού, ο οποίος από κοινού με δύο συνεργούς του, μεσημβρινές ώρες την 25-12-2021 εισήλθαν σε τρία διαμερίσματα πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α.
Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δείτε επίσης:Δίκη Άλκη Καμπανού: “Εγώ είμαι αυτός που χτύπησε τον Άλκη στο πόδι-Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του”, ομολόγησε ο 2ος κατηγορούμενος



