Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 3:43:05 πμ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 16:45

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο προπονητής πολεμικών τεχνών που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριές του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών του.

Ο κατηγορούμενος προπονητής του τάε κβον ντο είχε καταγγελθεί πέρσι από τις αθλήτριές του, οι οποίες σήμερα είναι 16 και 17 ετών και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης των τριών κοριτσιών.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις φαίνεται πως ήταν κατ’ εξακολούθηση και αφορούσαν το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023.

Ακολούθησε έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., στη συνέχεια της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 38χρονου προπονητή, σήμερα Τετάρτη, και ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα πρωτοδικών, μεταξύ άλλων για το αδίκημα του βιασμού.

Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος, απολογούμενος, αρνήθηκε τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας ψευδείς τις καταγγελίες. Κατά πληροφορίες, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «σκευωρία» που «στήθηκε» εναντίον του με σκοπό να τον εκβιάσουν για οικονομικό όφελος.

Δείτε επίσης: Δυστύχημα στη Ρόδο | Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο προς το αεροδρόμιο

Πηγή: Politic.gr