Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 6:33:52 πμ
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 10:51

Θεσσαλονίκη: Σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι για να κλέψει ποδήλατο

Δικογραφίες σε βάρος επτά ατόμων σχημάτισαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης το τελευταίο 24ωρο

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δύο 2 ημεδαπών ηλικίας 64 και 43 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν εντός πρατηρίου υγρών καυσίμων και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ακόμη, εις βάρος ενός 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου και αφαίρεσε ένα ποδήλατο. Επιπλέον δύο ημεδαπών ηλικίας 30 και 37 ετών (άντρας – γυναίκα αντίστοιχα), καθώς σε δύο περιπτώσεις αφαίρεσαν με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, δύο χρυσές αλυσίδες με σταυρό.

Ενώ, δικογραφία σχηματίστηκε και εις βάρος 23χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, διέρρηξε μπαλκονόπορτα οικίας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ και κοσμήματα.

Καταληκτικά, αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Απριλίου 2022 έως τις αρχές Ιουνίου του ίδιου έτους, αναρτώντας αγγελίες πώλησης αντικειμένων στο διαδίκτυο απέσπασε σε τρεις περιπτώσεις χρηματικά ποσά χωρίς να παραδίδει τα προς πώληση αντικείμενα παιχνιδομηχανές και έπιπλο.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Δείτε επίσης: Άρτα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 61χρονο ποδηλάτη

Πηγή: Politic.gr