Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, 4:21:54 πμ
Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 10:24

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη έμπορος ναρκωτικών που αναζητούνταν από τις Αρχές της Τουρκίας

Θεσσαλονίκη: Στη σύλληψη 39χρονου Τούρκου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε εντολή συλλήψεως της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, καθώς και ερευνών που διενεργούνται από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

• (3) άτομα για περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και από σταθμευμένο όχημα και

• (3) άτομα για διωκτικά έγγραφα που εκκρεμούσαν σε βάρος τους. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

-39χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε εντολή συλλήψεως της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, καθώς διώκεται από τις Αρχές Τουρκίας για το αδίκημα της παραγωγής και εμπορίας ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών, σύμφωνα με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Τουρκίας.

– 19χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, για ληστεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές”.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για σήμερα

Ακολουθήστε μας και στο Google News

Πηγή: Politic.gr