espa pkm

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2026, 9:17:25 μμ
Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 14:50

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μεταφέροντας ηρωΐνη στο στομάχι του

Να περάσει με τη μέθοδο της κατάποσης 40 αυτοσχέδιες κυλινδρικές συσκευασίες (αυγά) που περιείχαν ναρκωτικά επιχείρησε ανεπιτυχώς ένας 50χρονος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, που αξιοποίησαν πληροφορίες για τη δράση του.
Κατά την άφιξή του το πρωί της Δευτέρας από Κωνσταντινούπολη, διαπίστωσαν ότι ο εν λόγω άνδρας, πορτογάλος υπήκοος, είχε αποκρύψει στο στομάχι του συνολικά 494,3 γραμμάρια ηρωίνης, που σκόπευε να διοχετεύσει σε στέκια τοξικομανών.

Με τη σε βάρος του δικογραφία, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ο 50χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Το Βήμα