Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 5:02:48 μμ
etpa
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 13:03

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν παράνομα μετανάστες

Συντάκτης:

Σε σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 30 και 25 ετών για μεταφορά παράνομων μεταναστών προχώρησαν μετά από καταδίωξη αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην παλιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του τμήματος διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο να σταματήσει.

Όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε από το σήμα του αστυνομικού, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε καταδίωξη του.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή κοντά στην Ασπροβάλτα, με τις αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνουν τον 30χρονο οδηγό, ενώ ο 25χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός με τις αστυνομικές δυνάμεις να τον ακινητοποιούν παρά την σθεναρή αντίσταση του.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων και ήταν στην χώρα μας.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διευκόλυνσης εισόδου στη χώρα μη νόμιμων μεταναστών, απείθεια, κλοπή, πλαστογραφία, συμμορία, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, ενώ επίσης ο 30χρονος δεν είχε και δίπλωμα οδήγησης.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη για απάτες

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
facebookShare on Facebook
TwitterTweet
FollowFollow us
customShare
customShare
customShare
customShare
customShare

Πηγή: Politic.gr