Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 10:47:07 πμ
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 13:51

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο αντίο στον καθηγητή του ΑΠΘ και δικηγόρο Λάμπρο Μαργαρίτη (pics)

Στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας εκτίθεται για να αποτίσει φόρο τιμής η σορός του καθηγητή Νομικής του ΑΠΘ και δικηγόρο Λάμπρο Μαργαρίτη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του καθηγητή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 68 χρονών είναι προγραμματισμένη για τις 1:30 μ.

μ. Στην ακολουθία παρίστανται ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας , ο υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης, Εισαγγελείς, Δικαστές, ακαδημαϊκοί, δικηγόροι, παλιοί και τωρινοί φοιτητές Νομικής και άλλοι πολίτες.

Ο Ιερός Ναός είναι γεμάτος από κόσμο που αποχαιρετάει συγκινημένος τον Λάμπρο Μαργαρίτη. Επίσης, εστάλησαν περισσότερα από 60 στεφάνια από φορείς, φοιτητικούς συλλόγους, σωματεία και ανθρώπους που γνώριζαν τον εκλιπόντα μεταξύ αυτών και από τον Ιβάν Σαββίδη και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στεφάνια έστειλαν επίσης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ο τομέας Ποινικών Εηκληματολογικών Ερευνών του ΑΠΘ.

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι αυτό που φαίνεται» – Τι αποκαλύπτει ο φίλος του 19χρονου

Πηγή: Politic.gr