Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 9:46:29 μμ
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 10:56

Τo ELVIAL Training Centre ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα - Με απολυτή επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος στην Μυτιλήνη!

Με κίνητρο τη θετική ενέργεια του δεύτερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε και ο 3ος κύκλος του ELVIAL Training Centre. Στοχεύοντας στην εκπαίδευση των κατασκευαστών αλουμινίου σε όλη την Ελλάδα, αυτή τη φορά η ομάδα του ELVIAL Training Centre ταξίδεψε στην Μυτιλήνη, με ένα πλήρες σεμινάριο 50 ωρών συνολικής διάρκειας 6 ημερών, με θεωρητικές αλλά και πρακτικές προεκτάσεις. 

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες από τη Μυτιλήνη παρακολούθησαν το θεωρητικό μέρος του προγράμματος, το οποίο συμπεριλάμβανε μεταξύ άλλων, τις τελευταίες εξελίξεις στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, εκπαιδεύσεις πάνω σε βέλτιστες πρακτικές σύμφωνα με τις σύγχρονες κατασκευαστικές ανάγκες και απαιτήσεις κ.α.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό, διεξήχθη το δεύτερο και τελευταίο μέρος της εκπαίδευσης του ELVIAL Training Centre στον βιομηχανικό χώρο της εταιρείας. Οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν τη θεωρητική τους εκπαίδευση αλλά κυρίως μπόρεσαν να μετατρέψουν τη γνώση σε πράξη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κέντρου.  Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν σενάρια κατασκευής και τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου και οι εκπαιδευόμενοι κατάφεραν, με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου τεχνικού τμήματος του ELVIAL Training Centre, να κατανοήσουν πλήρως όλες τις κατασκευαστικές και τεχνικές πτυχές των συστημάτων.  Έτσι, σε δύο εκπαιδευτικά τριήμερα μεταξύ 19 – 27 Απριλίου, ο 3ος κύκλος του ELVIAL Training Centre ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η ELVIAL ευχαρίστησε κάθε ένα συμμετέχοντα ξεχωριστά για τον ενθουσιασμό και την θετική του ενέργεια και ελπίζει οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν να αποτελέσουν εφόδιο για την εξέλιξη των δεξιοτήτων των επαγγελματιών απέναντι σε ένα ευμετάβλητο και συνεχώς ανταγωνιστικό πλαίσιο.

Δηλώστε συμμετοχή στον επόμενο κύκλο εξειδικευμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων και αναπτύξτε τις δεξιότητές σας μαζί μας εδώ