espa pkm

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2026, 12:05:52 μμ
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 12:43

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ σε ασυνείδητο οδηγό φορτηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένη στη Χαλκιδική

Δυστυχώς, η ηλικιωμένη απεβίωσε

Συνελήφθη μετά από άμεση κινητοποίηση των στελεχών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, χθες το μεσημέρι, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ένας άνδρας, 51 ετών για τροχαίο δυστύχημα και εγκατάλειψη του θύματος.

Σύμφωνα με το thestival, χθες στις10.40 σε κοινοτική οδό στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, ο 51χρονος οδηγούσε φορτηγό όχημα ιδιοκτησίας του και κατέληξε να παρασέρνει 69χρονη η οποία κινούνταν πεζή,. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της, ενώ στη συνέχεια ο θύτης εγκατέλειψε τον χώρο του δυστυχήματος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Δείτε επίσης: Φορτηγό πήρε φωτιά εν κινήσει

  • Συνελήφθη 23χρονος στην Κατερίνη για κατοχή ναρκωτικών
  • Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Μπροστά στον πανικό συνεχίζουν τα ψέματα
  • Πλακιωτάκης: Συνεχίζουμε την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για ανάπτυξη της ελληνικής ναυτιλίας
  • Τράπεζα της Αγγλίας: Αυξάνονται τα επιτόκια στο 0,25%
  • Mέχρι και 32 φορές περισσότερα αντισώματα προσφέρει η τρίτη δόση εμβολίου

Πηγή: Politic.gr