Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 8:32:25 μμ
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 15:50

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του. Το bazaar θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο, 28 και 29 Νοεμβρίου, στο Theoxenia Palace Hotel, στη Κηφισιά.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων σε προσιτές τιμές όπως χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά γούρια. Εκτός από τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους οι επισκέπτες θα συμβάλλουν στο έργο του Συλλόγου, αφού οι δημιουργοί και τα καταστήματα που συμμετέχουν προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στον Σύλλογο.

Επίσης στο Βazaar θα λειτουργήσουν τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και του ELPIDA YOUTH, όπου θα διατίθενται το Γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2018, πολλά μοναδικά και επώνυμα αντικείμενα σε χαμηλές τιμές, το δεντράκι της υγείας, της ευημερίας και της τύχης, του οποίου την γλάστρα ζωγράφισαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα, καθώς και πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές, μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα κ.α. που δημιούργησαν με πολύ γούστο οι γονείς με τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα με τη βοήθεια των εθελοντών. Στο Bazaar θα λειτουργήσουν επίσης τα περίπτερα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», με πολλές- και όμορφες εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Που και πότε

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Theoxenia Palace Hotel, Κηφισιά

Ώρες λειτουργίας: 11.00 έως 20.00

Πηγή: Το Βήμα