Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 3:39:11 πμ
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 17:43

Απίστευτο: Διευθυντής Γυμνασίου στη Λάρνακα απέβαλε 60 μαθητές κι ο λόγος ήταν αυτό το κούρεμα (pic & vid)

«Έχουν αποβληθεί μέχρι δύο μέρες για ένα συγκεκριμένο κούρεμα μαλλιών που είναι κουρεμένο το 99.9% των μαθητών της Κύπρου», καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας, Κώστας Κώστα.

Μια απίστευτη καταγγελία έρχεται από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την Λάρνακα, όπου έχουν σημειωθεί δεκάδες αποβολές μαθητών σε συγκεκριμένο Γυμνάσιο λόγω κουρέματος.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο SigmaLive, ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας, Κώστας Κώστα, o αριθμός που αποβλήθηκαν είναι περίπου 50-60 μαθητές.

Έχουν αποβληθεί μέχρι δύο μέρες για ένα συγκεκριμένο κούρεμα μαλλιών που είναι κουρεμένο το 99.9% των μαθητών της Κύπρου. Θεωρεί ο κ. Διευθυντής ότι οι αποβολές συμβάλουν στη μείωση της παραβατικότητας.

Συμπλήρωσε, δε, ότι το σχολείο «Πετράκη Κυπριανού» αντί να υποδεχθεί με αγάπη και καλοσύνη τα παιδιά, τους έστειλε δύο μέρες στο σπίτι.

Αν δείτε το κούρεμα των μαθητών θα σοκαριστείτε από το μέγεθος της αυστηρότητας και της αποβολής.

Ακόμη, ανέφερε ότι είναι ο ίδιος Διευθυντής που πέρσι δεν έδωσε το απολυτήριο σε 5 μαθητές επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα τους.

Έχουν γίνει επιστολές και τα παιδιά έχουν προσφύγει στην Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού. Είναι η τελευταία του χρονιά και αντί να ξεκινήσει με πιο συγκαταβατικό τρόπο επέλεξε ένα ανηλεή κυνηγητό.

Πάντως το Υπουργείο Παιδείας διαψεύδει ότι αποβλήθηκαν μαθητές. Σύμφωνα με πληροφορίες στο συγκεκριμένο σχολείο δόθηκαν κάποιες συστάσεις για την εμφάνιση και τη στολή, όχι αποβολές.

Το SigmaLive παρουσίασε και την παρακάτω «επίμαχη» φωτογραφία του κουρέματος των μαθητών.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Ασθενοφόρο δέχτηκε κλήση από τροχαίο αλλά «καρφώθηκε»… σε ελιά – Τραυματίστηκε ο γιατρός

Πηγή: Politic.gr