Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 3:38:18 πμ
Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 17:06

Απίστευτο περιστατικό στο Μίσιγκαν: Άστεγη ζούσε μέσα σε πινακίδα καταστήματος στην ταράτσα!

Η άστεγη γυναίκα ζούσε μέσα στην πινακίδα περίπου για έναν χρόνο

Εργολάβοι που ήθελαν να περάσουν ένα καλώδιο επέκτασης στην οροφή ενός παντοπωλείου στο Μίσιγκαν βρέθηκαν μπροστά σε μια απίστευτη ανακάλυψη: Μια 34χρονη γυναίκα ζούσε μέσα στην επιγραφή της επιχείρησης, με αρκετό χώρο για έναν υπολογιστή, έναν εκτυπωτή και μια καφετιέρα.

«Ήταν άστεγη» δήλωσε ο Μπρένον Γουόρεν, αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος του Μίντλαντ. «Είναι μια ιστορία που σε κάνει να ξύνεις το κεφάλι σου» προσθέτει στη συνέχεια.

Πως είχε… στήσει το «σπίτι» της

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, είπε στην αστυνομία ότι είχε δουλειά αλλού, αλλά ζούσε μέσα στην πινακίδα Family Fare για περίπου ένα χρόνο. «Το κατάστημα έχει μια τριγωνική πινακίδα στην κορυφή του κτιρίου με πλάτος 1,5 μέτρο και ύψος 2,4 μέτρα. Επίσης έχει μια πόρτα και είναι προσβάσιμη από την οροφή» δήλωσε ο Γουόρεν.

«Υπήρχε ένα δάπεδο που είχαν τοποθετηθεί ένα μίνι γραφείο και τα ρούχα της. Επίσης μια καφετιέρα Keurig, ένας εκτυπωτής και ένας υπολογιστής – πράγματα που θα είχατε στο σπίτι σας» πρόσθεσε ο αστυνομικός. Η γυναίκα κατάφερε να πάρει ρεύμα μέσω ενός καλωδίου ρεύματος που ήταν συνδεδεμένο σε μια πρίζα στην οροφή.

«Δεν ξέρω πώς ανέβηκε εκεί πάνω»

Αυτό πάντως που προξενεί εντύπωση είναι πως κατάφερνε να ανέβει εκεί επάνω καθώς δεν υπήρχε σκάλα. Ο Μπρένον Γουόρεν δήλωσε ότι είναι πιθανό η γυναίκα να έφτασε στην οροφή σκαρφαλώνοντας σε άλλο σημείο πίσω από το κατάστημα ή σε άλλες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Εκπρόσωπος της SpartanNash, της μητρικής εταιρείας του Family Fare, δήλωσε ότι οι υπάλληλοι του καταστήματος ανταποκρίθηκαν «με τη μέγιστη συμπόνια και επαγγελματισμό». Επίσης δήλωσε ότι η γυναίκα ήταν συνεργάσιμη και συμφώνησε γρήγορα να φύγει, ενώ δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Πηγή: ethnos.gr

Ghosting: Πώς να το αντιμετωπίσεις με αξιοπρέπεια

Πηγή: Politic.gr