Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 7:39:18 μμ
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 21:06

Βραζιλία: Φοιτητές αυνανίστηκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν νίκη γυναικείας ομάδας βόλεϊ

Φοιτητές ιατρικής στη Βραζιλία δεν δίστασαν να κατεβάσουν τα παντελόνια τους και να εισβάλουν στο γήπεδο ενώ παράλληλα αυνανίζονταν για να πανηγυρίσουν τη νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του πανεπιστημίου τους.

Στο βίντεο από όσα απίστευτα συνέβησαν σε αγώνα του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος βόλεϊ, φαίνεται μια ομάδα φοιτητών που ανήκουν στην ομάδα futsal να έχουν μπει στο γήπεδο και να τρέχουν ημίγυμνοι αγγίζοντας τα γεννητικά τους όργανα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του πανεπιστημίου São Camilo το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο αλλά τα βίντεο και οι φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα την περασμένη Κυριακή με αποτέλεσμα σε έξι φοιτητές να επιβληθεί αποβολή την Δευτέρα.

«Το Unisa είναι ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα με περισσότερα από 55 χρόνια ιστορίας. Τέτοιου τύπου βίαιες συμπεριφορές είναι τελείως αντίθετες με την ιστορία και τις αξίες του» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το πανεπιστήμιο.

Παράλληλα ξεκίνησε έρευνα από την αστυνομία του Σάο Πάολο καθώς η συμπεριφορά αυτή, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο δίκαιο, τιμωρείται με φυλάκιση από 3 μήνες έως 1 έτος.

Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας της Βραζιλίας έδωσε στη διοίκηση του πανεπιστημίου διορία 15 ημερών «για να καταλήξει στα απαραίτητα μέτρα» προκειμένου να μην επαναληφθούν «τέτοιες αισχρές και απαράδεκτες συμπεριφορές από φοιτητές που σκοπεύουν να γίνουν γιατροί».

Δείτε επίσης: Ισπανία: Ετοιμάζεται το πρώτο δημόσιο νεκροταφείο κατοικίδιων

Πηγή: Politic.gr