espa pkm

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026, 12:08:13 μμ
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 10:26

Βραζιλία: Υποχρεωτικό το πιστοποιητικό εμβολιασμού για όσους μπαίνουν στη χώρα

Υποχρεωτική κατέστησε την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά της covid-19 για όσους εισέρχονται στη χώρα δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βραζιλίας.

Η απόφαση την οποία επικυρώνουν και άλλοι εννέα δικαστές του Ομοσπονδιακού Ανώτατου δικαστηρίου, απαντά σε αίτημα του κόμματος Rede Sustentabilidade (κεντροαριστερά).

Ο δικαστής Λούις Μπαρόσο εκτίμησε στηναπόφαση του ότι μόνο οι «ταξιδιώτες που δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους» και όσοι έρχονται από χώρες που δεν γίνεται μαζική εκστρατεία εμβολιασμού θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα.

Ο πρόεδρος τηςΒραζιλίας ο οποίος δηλώνει ότι δεν θα εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, είναι σε αντίθετος σε κάθε μέτρο το οποίο θεωρεί ο ίδιος ότι καταπιέζει τους Βραζιλιάνους.

Δείτε επίσης: Σικελία: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία, δύο νεκροί (pics)

  • Χανιά: Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπές σε ναούς
  • Ν. Δένδιας: Χρόνια πολλά στην Κέρκυρα για την εορτή του προστάτη της Αγίου Σπυρίδωνα
  • ΚΙΝ.ΑΛ: Οι υποστηρικτές του ΚΙΝ.ΑΛ ψηφίζουν για το μέλλον της παράταξης- Αραιή αλλά αδιάκοπη η προσέλευση των ψηφοφόρων (pics & vids)
  • Τζανάκης: «Εβδομάδα κορύφωσης σε θανάτους και διασωληνώσεις»
  • Αναμνηστική δόση: Ποια εμβόλια χρησιμοποιούνται στην τρίτη δόση;

Πηγή: Politic.gr