Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 7:04:49 μμ
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 11:42

Φοιτητές ιατρικής αυνανίστηκαν για να γιορτάσουν τη νίκη της ομάδας τους σε αγώνα βόλεϊ γυναικών

Φοιτητές της Ιατρικής στη Βραζιλία αποφάσισαν να γιορτάσουν με ένα αδιανόητο τρόπο τη νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του πανεπιστημίου τους.

Εισέβαλαν στο γήπεδο αφήνοντας τα παντελόνια τους και εκτελώντας ενέργειες αυνάνισης.

Το βίντεο παρουσιάζει τη συμβάντα κατά τη διάρκεια αγώνα του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος βόλεϊ, όπου ομάδα φοιτητών που ανήκουν στην ομάδα futsal εισέβαλαν στο γήπεδο, αφήνοντας τα κάτω ενδύματά τους και πραγματοποιώντας ακατάλληλες ενέργειες.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του πανεπιστημίου São Camilo το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο αλλά τα βίντεο και οι φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα την περασμένη Κυριακή με αποτέλεσμα σε έξι φοιτητές να επιβληθεί αποβολή την Δευτέρα.

brazil-foitites

«Το Unisa είναι ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα με περισσότερα από 55 χρόνια ιστορίας. Τέτοιου τύπου βίαιες συμπεριφορές είναι τελείως αντίθετες με την ιστορία και τις αξίες του» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το πανεπιστήμιο.

Παράλληλα ξεκίνησε έρευνα από την αστυνομία του Σάο Πάολο καθώς η συμπεριφορά αυτή, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο δίκαιο, τιμωρείται με φυλάκιση από 3 μήνες έως 1 έτος.

Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας της Βραζιλίας έδωσε στη διοίκηση του πανεπιστημίου διορία 15 ημερών «για να καταλήξει στα απαραίτητα μέτρα» προκειμένου να μην επαναληφθούν «τέτοιες αισχρές και απαράδεκτες συμπεριφορές από φοιτητές που σκοπεύουν να γίνουν γιατροί».

Δείτε επίσης: Σημαντική ανακάλυψη: Επιστήμονες ανέκτησαν RNA από εξαφανισμένο είδος ζώου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: Politic.gr