Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 3:31:18 πμ
Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 15:00

Η κατάρα του Τζόν Τραβόλτα: Ζωή γεμάτη λάμψη και πόνο- Οι τραγωδίες που τον «στοιχειώνουν»

Όλοι γνωρίζουμε τον Τζον Τραβόλτα ως ένα πολύ πετυχημένο ηθοποιό με συμμετοχές σε ταινίες όπως το Pulp Fiction και το Grease που άφησαν ιστορία.

Μια ζωή σαν αστέρι του Χόλιγουντ και μια ζωή γεμάτη πόνο και θλίψη αφού ότι αγαπούσε περισσότερο χανόταν.

Το 1977 σε ηλικία 23 ετών o ηθοποιός χάνει την πρώτη του αγάπη την Νταιάνα Χίλαντ η οποία ήταν κατά δύο χρόνια μεγαλύτερή του. Οι δύο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Boy in the Plastic Bubble» και ερωτεύτηκαν με ένα τρόπο πολύ βαθύ και αληθινό. Η σχέση τους διήρκεσε περίπου ένα χρόνο πριν η 41χρονη ηθοποιός χάσει την ζωή της από καρκίνο του μαστού και δεκαετίες θα χάσει και την σύζυγό του Κέλι Πρέστο από την ίδια αιτία.

Με την επί 29 χρόνια σύζυγό του Κέλι Πρέστο γνωρίστηκαν στο κινηματογραφικό πλατό το 1987. Όπως δήλωσαν ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος παρόλο που η Κέλι ήταν ήδη παντρεμένη. Η Κέλι χωρίζει και το 1991 παντρεύονται στο Παρίσι με μια Σαϊεντολογική τελετή, αφού όμως η τελετή αυτή δεν αναγνωρίζεται από το νομικό καθεστώς των ΗΠΑ κάνουν και δεύτερο γάμο στη Φλόριντα λίγες ημέρες μετά.

Ένα χρόνο μετά έρχεται στην ζωή το πρώτο τους παιδί. Εκεί που φαίνεται ότι όλα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο στην ζωή τους ο μικρός αρχίζει να έχει κρίσεις επιληψίας και οδηγούν στη διάγνωση του αυτισμού. Οι γονείς δεν το παραδέχονται το πρόβλημα του παιδιού αφού η σαϊεντολογία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη του αυτισμού ως ασθένεια.

Το 2000 γεννιέται και η κόρη τους φέρνοντας και πάλι τις ισορροπίες στην οικογένειά τους μόνο για να διαταραχθούν και πάλι 9 χρόνια αργότερα τα Χριστούγεννα του 2019 όπου ο 16χρονος Jett βρίσκεται νεκρός στην μπανιέρα του εξοχικού τους σπιτιού στις Μπαχάμες.

Παρόλο που αρχικά οι γονείς δεν έδειχναν λεπτομερείς για τον θάνατό του αργότερα ο Τραβόλτα δήλωσε ότι «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν θα το ξεπερνούσα ποτέ. Η ζωή δεν είχε πια κανένα νόημα και μου πήρε πολύ καιρό για να νιώσω καλύτερα».

Πηγή:must