Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 4:02:52 μμ
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 14:25

ΗΠΑ: Στον πνεύμονά του βρέθηκε το σκουλαρίκι μύτης, που είχε χάσει πριν πέντε χρόνια (pics)

Ένας 35χρονος πίστευε επί πέντε χρόνια ότι είχε χάσει το σκουλαρίκι μύτης που φορούσε, αλλά δεν γνώριζε ότι το είχε… μέσα του. Πώς το ανακάλυψε.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Joey Lykins, λάτρης των piercing από το Σινσινάτι των ΗΠΑ, ξύπνησε στη μέση της νύχτας με έναν τρομερό βήχα.

Ένιωθε σαν κάτι να του έφραζε τους αεραγωγούς και έβηχε μέχρι που άρχισε να πονάει η πλάτη του. Ένιωθε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και άρχισε να υποψιάζεται ότι είχε πνευμονία ή κάποια άλλη σοβαρή αναπνευστική πάθηση.

Την επόμενη μέρα πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και η ακτινογραφία αποκάλυψε κάτι ασυνήθιστο στον άνω λοβό του αριστερού πνεύμονα. Ο γιατρός του έδειξε τη σάρωση και το μικρό, αντικείμενο τον άφησε άναυδο.

Ήταν το σκουλαρίκι μύτης που είχε χάσει πριν από χρόνια και που ποτέ δεν θα περίμενε να βρει στον πνεύμονά του.

«Ο γιατρός ήρθε και μου έδειξε την εικόνα της ακτινογραφίας και μου είπε: Σας φαίνεται γνωστό αυτό;». θυμήθηκε ο Joey Lykins. «Έλεγα: Πλάκα μου κάνετε! Το έψαχνα αυτό. Δεν ήξερα τι συνέβαινε, αλλά ποτέ δεν θα πίστευα ότι ήταν αυτό».

Βλέπετε, ένα πρωί, πριν από περίπου πέντε χρόνια, ο Joey ξύπνησε και παρατήρησε ότι δεν είχε πια το δαχτυλίδι του διαφράγματος. Είχε το piercing για περίπου τέσσερα χρόνια σε εκείνο το σημείο, αλλά δεν το είχε χάσει ποτέ. Αυτή τη φορά, ήταν σαν να είχε απλά εξαφανιστεί. Το έψαξε παντού, αλλά στο τέλος τα παράτησε και πήρε ένα άλλο δαχτυλίδι διαφράγματος.

Κάποια στιγμή, ο Lykins σκέφτηκε ότι μπορεί να κατάπιε κατά λάθος το δαχτυλίδι, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να το εισπνεύσει. Αλλά τελικά το έκανε. Ο 35χρονος υπολογίζει ότι το σκουλαρίκι στη μύτη έπεσε ενώ κοιμόταν, ταξίδεψε στην τραχεία του και κόλλησε στον αριστερό του πνεύμονα.

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά, αλλά ήταν τυλιγμένο σε ουλώδη ιστό, οπότε δεν φαινόταν να πηγαίνει πουθενά», δήλωσε ο Lykins, ο οποίος έχει άλλα 12 piercing.

Δείτε επίσης: «Ανάσα» για τον Λαγκαδά: Ο δήμαρχος Ι. Ταχματζίδης πέτυχε την αποπληρωμή παλαιών οφειλών της ΔΕΥΑΛ ύψους 4,5 εκατ. ευρώ

Πηγή: Politic.gr