Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 2:25:44 πμ
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 13:27

Νέα προκλητικότητα Ερντογάν: «Ξέρουμε τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος μας με την Ελλάδα»

Συντάκτης:

Νέες απειλές έρχονται από την τουρκική πλευρά με τον Τούρκο πρόεδρο να εξαπολύει κατηγορίες κατά της Ελλάδας

Μιλώντας σήμερα στους βουλευτές του κόμματός του, AKP, ο Ερντογάν κατηγόρησε την Ελλάδα ότι είναι «κομπάρσος των ξένων δυνάμεων» και πρόσθεσε: 

«Ξέρουμε τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος μας με την Ελλάδα. Θα πούμε «ναι» στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ μόλις αυτές οι χώρες απαλλαγούν από τους τρομοκράτες του PKK. Αντιμετωπίζουμε το ίδιο θέμα σε κάποιες χώρες της ΕΕ, όπου οι τρομοκράτες του PKK διαδηλώνουν στους δρόμους» λέει ο Τούρκος πρόεδρος.

«Στη Σμύρνη, όπου πήγαμε με αφορμή την άσκηση EFES 2022, μεταφέραμε τα μηνύματά μας για τις εξελίξεις στο Αιγαίο στους συνομιλητές τους, και βρεθήκαμε μαζί με τις οργανώσεις μας στη Σμύρνη. Όπως πάντα στην ιστορία, γνωρίζουμε το παιχνίδι που παίζεται ενάντια στη χώρα μας μέσω της Ελλάδας, το οποίο μας έχουν εξαπολύσει.

Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα δεν γνωρίζει αυτό το παιχνίδι ή προσποιείται ότι είναι εθελοντής σε αυτό το παιχνίδι. Όπως γνωρίζετε, οι κομπάρσοι που είναι πιο κουρασμένοι, φθαρμένοι, χτυπημένοι, ακόμη και σπασμένα χέρια και φτερά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το όνομά τους δεν εμφανίζεται ποτέ στη σκηνή. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα στο παρελθόν. Αν επιμείνει στο λάθος, αυτό θα ακολουθήσει».

«Θα διατηρήσουμε πάντα την ύπαρξή μας ως παγκόσμια, πολιτική δύναμη στην περιοχή μας και στον κόσμο», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Δείτε επίσης: ΚΚΕ: «Συστηματική η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να εμφανίζει τα μεγάλα προβλήματα σαν να “έπεσαν από τον ουρανό”»

Πηγή: Politic.gr