Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, 9:54:23 μμ
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 20:39

Οι Γερμανοί κατατάσσουν την Κρήτη και τη Ρόδο μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών για το καλοκαίρι 2022

Συντάκτης:

Δύο από τα ελληνικά νησιά, η λεβεντογέννα Κρήτη και η αριστοκρατική Ρόδος, περιλαμβάνονται στις κορυφαίες επιλογές των Γερμανών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το 2022, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα κρατήσεων HolidayCheck.

Μάλιστα, ένας στους τρεις έχει ήδη αποφασίσει πού και πότε θα κάνει διακοπές και έχει προχωρήσει και στις σχετικές κρατήσεις.

Όπως επισημαίνεται σε ρεπορτάζ του περιοδικού Focus, «η επιθυμία των Γερμανών για ταξίδια είναι αδιάκοπη, καθώς οι περιορισμοί που έφερνε και φέρνει μαζί της από την άνοιξη του 2020 η πανδημία του κορονοϊού έχουν αυξήσει τη διάθεση για μακρινά ταξίδια». Όπως αναδεικνύεται μάλιστα σε έρευνα της εταιρίας PriceWaterhouseCoopers, το 34% των ερωτηθέντων έχει ήδη κάνει κράτηση ή σχεδιάζει ταξίδι για διακοπές εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους.

Σε ό,τι αφορά τους προορισμούς του φετινού καλοκαιρού, η ιστοσελίδα HolidayCheck παρουσίασε τους επτά δημοφιλέστερους για τη φετινή χρονιά: Τουρκία, Ουργκάντα και Σαφάγα στην Αίγυπτο, Μαγιόρκα, Κρήτη, Φουερτεβεντούρα, Κανάρια και Ρόδος.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία μπροστά από γνωστό καφέ-μπαρ για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης (pic & vids)

 

  • Πέθανε ο σκηνοθέτης Ζαν-Κλοντ Λορντ
  • Αλ. Τσίπρας: Βαθιά ευγνωμοσύνη για την πολιτιστική κληρονομιά που μας αφήνει ο Αλέκος Φασιανός
  • Αλβανία: Επίσκεψη Ερντογάν και υπογραφή 7 συμφωνιών
  • Κομοτηνή: Συναντήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκου
  • Στην Θεσσαλονίκη ο Πάλμα

Πηγή: Politic.gr