espa pkm

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026, 7:13:59 μμ

Κόσμος

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασαν την ανησυχία τους σχετικά με τη διοχέτευση της βοήθειας στη Γάζα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ

Ο αθλητικός χώρος στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται σε σοκ μετά το φρικτό περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χόκεϊ επί πάγου.

Ο 29χρονος παίκτης, Άνταμ Τζόνσον, υπέστη θανατηφόρο χτύπημα όταν ο αντίπαλος παίκτης του τον χτύπησε στον λαιμό με το παγοπέδιλό του.

Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται η διπλωματική κρίση στις σχέσεις Τουρκίας – Ισραήλ μετά την απέλαση των Ισραηλινών διπλωματών με αφορμή τα όσα είπε ο Ερντογάν υπέρ της Χαμάς.

Προειδοποιητικές σειρήνες πυραύλων ήχησαν σήμερα για άλλη μια φορά λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι σε πόλεις του Ισραήλ όπως το Τελ Αβίβ, η Ερζλίγια, η Ρα’ανάνα, το Χολόν και ο Χοντ Χασαρόν όπως αναφέρουν οι Times of Israel.

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 12:41

Ιράν σε Ισραήλ: «Ξεπεράσατε τις κόκκινες γραμμές»

Συντάκτης:

Επίθεση κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ιράν Έμπραχιμ Ραΐσι τονίζοντας ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας έχουν «τραβήξει πολύ μακριά» ενώ ξεκαθάρισε ότι έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, θα φέρουν και άλλα μέρη στη σύγκρουση.

Στα άκρα βρίσκεται η κατάσταση στη Γάζα, αφού σύμφωνα με την υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών χιλιάδες κάτοικοι μπήκαν σε αποθήκες και κέντρα διανομής του Γραφείου Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή και πήραν αλεύρι και «βασικά είδη επιβίωσης».

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στην politic, χθες άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, ο τηλεοπτικός «Τσάντλερ Μπινγκ» από τη σειρά «Τα Φιλαράκια» σε ηλικία 54 ετών.

Ένας 13χρονος από τη Φλόριντα σκότωσε την ίδια του τη μητέρα όπως ομολόγησε ο ίδιος όταν κάλεσε τη γραμμή έκτακτης ανάγκης 911.

Η μητέρα του κοιμόταν δίπλα στο αδελφάκι του και ο ίδιος έστειλε και φωτογραφίες σε φίλους του σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Σαν αστραπή διαδόθηκε η είδηση πως ο Matthew Perry, ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια, δεν είναι πια στη ζωή.

Ο Αμερικανοκαναδός ηθοποιός γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα από τον ρόλο του Τσάντλερ στη σειρά «Φιλαράκια».

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με πληροφορίες.