Πρόκειται για την τρίτη φορά που εκκενώνονται οι Βερσαλλίες.
Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία λίγο μετά το μπαράζ εκκενώσεων σε γαλλικά αεροδρόμια λόγω απειλών για βόμβα, έγινε γνωστό ότι εκκενώνεται και το ανάκτορο των Βερσαλλιών.
Πρόκειται για την τρίτη φορά που εκκενώνονται οι Βερσαλλίες.
Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία λίγο μετά το μπαράζ εκκενώσεων σε γαλλικά αεροδρόμια λόγω απειλών για βόμβα, έγινε γνωστό ότι εκκενώνεται και το ανάκτορο των Βερσαλλιών.
Ο ισραηλινός στρατός προκειμένου να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται για την τραγωδία στο νοσοκομείο, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και εικόνες από δορυφόρο και επιρρίπτει ευθύνες στην Ισλαμική Τζιχάντ.
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έγινε viral όταν ένας πρώην αστυνομικός από την Αυστραλία, γνώστης των πολεμικών τεχνών, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα 2 μέτρων καγκουρό που προσπαθούσε να πνίξει τον σκύλο του.
Σύμφωνα με την ανάλυση της Jerusalem Post φαίνεται ότι αυτή η καθυστέρηση οφείλεται σε μία σειρά από παράγοντες.
Το Ισραήλ ετοιμάζεται να εισβάλει στη Λωρίδα της Γάζας καθώς άρματα μάχης, τεθωρακισμένα και στρατιώτες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας (IDF), έχουν πάρει θέσεις μάχης γύρω από το τείχος της Γάζας και είναι έτοιμα για τη στρατιωτική επιχείρηση εξάλειψης της Χαμάς μόλις πάρουν το «πράσινο φως».
Σκηνές… τρόμου έζησε ο Όλαφ Σολτς, καθώς ήχησαν σειρήνες την ώρα που το αεροπλάνο του προσγειωνόταν στο Τελ Αβίβ.
Τα πλάνα που ήρθαν από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ κόβουν την ανάσα.
Ποια είναι η Μία Σεμ, η κοπέλα που εμφανίζεται σε βίντεο ως όμηρος της Χαμάς
Η 21χρονη Γαλλοισραηλινή, Μία Σεμ, εμφανίζεται στο πρώτο βίντεο της Χαμάς, όπου διάφοροι κρατούμενοι παρακαλούν τη διεθνή κοινότητα για υποστήριξη.
Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ενέκρινε χθες Τρίτη την «εθελοντική, προσωρινή» αποχώρηση από τον Λίβανο μελών του προσωπικού του στην αμερικανική πρεσβεία στη Βηρυτό.
Δεν κρίνονται απόλυτα απαραίτητα και μελών οικογενειών των διπλωματών του, εξαιτίας της επιδείνωσης της ασφάλειας στη χώρα με φόντο τον πόλεμο Ισραήλ/Χαμάς.
Η σφαγή στο νοσοκομείο είναι νέο σημείο καμπής – Πλήρως υπεύθυνο το Ισραήλ ανέφερε ο Χανίγια και χαρακτήρισε συνυπεύθυνους για την επίθεση και τους Αμερικανούς
Ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια δήλωσε απόψε ότι «η σφαγή στο νοσοκομείο ‘Baptist’ είναι ένα νέο σημείο καμπής και μια πλημμύρα που θα προστεθεί στην πλημμύρα της Αλ Άκσα».
Η αποστολή του Γερμανού καγκελάριου και οι δημοσιογράφοι που τη συνόδευαν ξάπλωσαν στον αεροδιάδρομο – Ο Σολτς πήγε σε καταφύγιο
Συναγερμός σήμανε στην αποστολή του Γερμανού προέδρου Όλαφ Σολτς, λίγο πριν την αναχώρηση από το Τελ Αβίβ, καθώς, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αιφνιδιαστικά το αεροπλάνο λόγω συναγερμού πυραύλου.
Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Αμμάν στην Ιορδανία, μετά τον βομβαρδισμό που έπληξε το νοσοκομείο Al-Ahli Arabi Baptist που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Γάζας.