Κόσμος
Ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε χωρίς αμφιβολία στο υπόγειο καταφύγιό του στο Βερολίνο τον Απρίλιο του 1945, χρησιμοποιώντας χάπι υδροκυάνιου και στη συνέχεια μια σφαίρα, σύμφωνα με Γάλλους επιστήμονες που απέκτησαν σπάνια πρόσβαση στα δόντια του, που βρίσκονται στη Μόσχα, επιβεβαιώνοντας έτσι την επίσημη περιγραφή του θανάτου του.
Όταν πήραν το μωρό από τη μαία και έφυγαν από το νοσοκομείο, οι γονείς δεν αντιλήφθηκαν ότι δεν ήταν το δικό τους παιδί.
Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο νικητής των εκλογών με ποσοστό 70%
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Νικολάς Μαδούρο επανεξελέγη πρόεδρος της Βενεζουέλας για εξαετή θητεία την Κυριακή, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό που πλησίασε το 70% των ψήφων, με σχεδόν το σύνολο (το 92,6%) των ψηφοδελτίων να έχει πλέον καταμετρηθεί.
Μακελειό στο Τέξας: Τον είχε απορρίψει και την σκότωσε
Συντάκτης: Eidisis.grΤο ΙΚ ανέλαβε την ευθύνη για το φονικό σε εκκλησία στην Τσετσενία
Συντάκτης: Eidisis.grΣυρία: 28 οι νεκροί από τις εκρήξεις σε στρατιωτικό αεροδρόμιο στη Χάμα
Συντάκτης: Eidisis.grΦράκτη στα σύνορα με την Αλβανία θέλει το Μαυροβούνιο
Συντάκτης: Eidisis.grΙταλία: Έκλεισε η συμφωνία για την κυβερνητική ομάδα και το όνομα του πρωθυπουργού
Συντάκτης: Eidisis.gr«Έκλεισε η συμφωνία για την κυβερνητική ομάδα και το όνομα του πρωθυπουργού» δήλωσε το απόγευμα της Κυριακής ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι, προσθέτοντας ότι ότι δεν θα γίνει πρωθυπουργός «ούτε ο ίδιος, ούτε και ο ηγέτης των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο».
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς εισήχθη στο νοσοκομείο της Ραμάλας στη Δυτική ‘Οχθη, ανακοίνωσε παλαιστίνιος αξιωματούχος χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες.
Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που ο 82χρονος πρόεδρος εισάγεται στο νοσοκομείο.