Κόσμος
Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 21:50
Βερολίνο προς Άγκυρα: Θα μεταφέρουμε αλλού τα στρατεύματά μας
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Βερολίνο ενδέχεται να μεταφέρει τα στρατεύματά του σε κάποια άλλη χώρα εάν η Άγκυρα αρνηθεί να δώσει άδεια σε μέλη της επιτροπής αμυντικών υποθέσεων της Μπούντεσταγκ, της ομοσπονδιακής κάτω Βουλής της Γερμανίας, να επισκεφθούν τα στελέχη των γερμανικών ένοπλων δυνάμεων που υπηρετούν στην αποστολή του NATO στην αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ, διεμήνυσε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.
Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 20:50
Συλλήψεις μαφιόζων στην Καλαβρία για εκμετάλλευση κέντρου προσφύγων
Συντάκτης: Eidisis.grΕξήντα οκτώ συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην Καλαβρία με την κατηγορία της εκμετάλλευσης κέντρου υποδοχής προσφύγων. Οι περισσότεροι συλληφθέντες είναι μέλη της μαφιόζικης οικογένειας Aρένα.

Σύμφωνα με την ιταλική δικαιοσύνη είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν την διαχείριση κέντρου υποδοχής προσφύγων, κοντά στην πόλη του Κρότωνα, στην περιοχή Ίζολα Κάπο Ριτσούτο.

Σύμφωνα με την ιταλική δικαιοσύνη είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν την διαχείριση κέντρου υποδοχής προσφύγων, κοντά στην πόλη του Κρότωνα, στην περιοχή Ίζολα Κάπο Ριτσούτο.
Ποιοι είναι οι λόγοι της ιστορικής ήττας των Σοσιαλδημοκρατών στις χθεσινές περιφερειακές εκλογές στο παραδοσιακό τους προπύργιο; Και ποια τα μηνύματα ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου;


Ο Εντουάρντ Φιλίπ είναι ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας όπως ανακοινώθηκε από το Ελιζέ.
Ο 46χρονος συντηρητικός πολιτικός απόφοιτος της ΕΝΑ (Ανώτατη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας), απ' όπου έχει αποφοιτήσει και ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν, διετέλεσε δήμαρχος της Χάβρης από το 2010.
Ο 46χρονος συντηρητικός πολιτικός απόφοιτος της ΕΝΑ (Ανώτατη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας), απ' όπου έχει αποφοιτήσει και ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν, διετέλεσε δήμαρχος της Χάβρης από το 2010.
Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 19:50
Μέρκελ: Η εκλογή Μακρόν μπορεί να φέρει νέα δυναμική στην ΕΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΗ εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν μπορεί να φέρει νέα δυναμική στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πριν από συνάντησή της με τον γάλλο πρόεδρο.
«Το μέλλον της Γερμανίας βρίσκεται στην Ευρώπη.
«Το μέλλον της Γερμανίας βρίσκεται στην Ευρώπη.
Τις ήδη τεταμένες γερμανοτουρκικές σχέσεις ήρθε να επιδεινώσει η απόφαση των τουρκικών αρχών να μην επιτρέψουν σε γερμανούς βουλευτές να επισκεφτούν στρατιώτες που σταθμεύουν στη νατοϊκή βάση του Ιντσιρλίκ.


Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 18:50
Times: Οι δράστες της κυβερνοεπίθεσης απέσπασαν πάνω από $42.000
Συντάκτης: Eidisis.grΟι δράστες της πρόσφατης παγκόσμιας κυβερνοεπίθεσης που έπληξε τα δίκτυα των ηλεκτρονικών υπολογιστών σε 150 χώρες φέρεται ότι συγκέντρωσαν περισσότερα από 42.000 δολάρια από τους χρήστες, σύμφωνα με δημοσίευμα των The Times.
Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 17:50
Ινδία: Βίασαν ομαδικά 23χρονη και της συνέθλιψαν το κρανίο με τούβλα
Συντάκτης: Eidisis.grΜια Ινδή έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τους δράστες οι οποίοι της συνέθλιψαν το κρανίο με τούβλα όταν εκείνη απείλησε να τους καταγγείλει στις αρχές, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η αστυνομία στο κρατίδιο Χαριάνα της βόρειας Ινδίας.
Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 16:50
Βρετανία: Μπροστά με 18 μονάδες οι Συντηρητικοί της Μέι
Συντάκτης: Eidisis.grΟι Συντηρητικοί της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερίζα Μέι έχουν διευρύνει ελαφρά το μεγάλο τους προβάδισμα έναντι των αντιπολιτευόμενων Εργατικών ενώ η λειτουργία του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας εμφανίζεται πλέον ως η κυριότερη ανησυχία των πολιτών αντί του Brexit, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της εταιρείας Survation για λογαριασμό της τηλεοπτικής εκπομπής Good Morning Britain, η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 16:50
Το Ισραήλ απέκτησε νέα δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Ισραήλ ξύπνησε το πρωί υπό τους ήχους του νέου δημόσιου ραδιοφώνου, διαδόχου του ιστορικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου που έκλεισε έπειτα από ένα ψυχόδραμα μηνών γύρω από τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης από την κυβέρνηση και τον έλεγχο των δαπανών.