Κόσμος
«Δεν υπακούω»: Ερντογάν κατά Δικαιοσύνης για τους δημοσιογράφους της Cumhuriyet
Συντάκτης: Eidisis.grΜήνυμα στήριξης του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα για το προσφυγικό
Συντάκτης: Eidisis.grΕιδικότερα τόνισε:
Διαρροή φυσικού αερίου στην Καλιφόρνια «η μεγαλύτερη στην ιστορία των ΗΠΑ»
Συντάκτης: Eidisis.grΙρλανδία: Παραδέχθηκε την ήττα ο Κένι, όλα τα σενάρια ανοιχτά
Συντάκτης: Eidisis.grΟ πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Έντα Κένι παραδέχθηκε την ήττα της απερχόμενης κυβερνητικής συμμαχίας στις βουλευτικές εκλογές, ενώ ως προς το τι μέλλει γενέσθαι -δηλαδή εάν θα στηθούν εκ νέου κάλπες ή θα ξεκινήσουν διαβουλεύσεις για τον Μεγάλο Συνασπιμό- υποστήριξε ότι όλες οι επιλογές θα εξεταστούν μόλις ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα.
Συρία: Επιδρομές σε Χαλέπι και Χάμα, χωρίς να απειλείται η εκεχειρία
Συντάκτης: Eidisis.grΑεροπορικές επιδρομές εναντίον περιοχών της βόρειας και κεντρικής Συρίας πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, χωρίς όμως να τίθεται σε κίνδυνο η εκεχειρία.
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αεροσκάφη, για τα οποία δεν είναι γνωστό αν είναι ρωσικά ή συριακά, βομβάρδισαν περιοχές της βόρειας επαρχίας του Χαλεπίου και της κεντρικής επαρχίας Χάμα, που ίσως να μην περιλαμβάνονται στη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός.
Σαρωτική νίκη της Κλίντον στη Νότια Καρολίνα
Συντάκτης: Eidisis.grΜεγάλη νίκη, στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, πέτυχε στη Νότια Καρολίνα η Χίλαρι Κλίντον έναντι του εσωκομματικού αντιπάλου της, Μπέρνι Σάντερς. Τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στη λεγόμενη «Σούπερ Τρίτη», οπότε θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές σε 11 πολιτείες και θα κριθούν συνολικά 875 θέσεις συνέδρων εν όψει του προεκλογικού συνεδρίου των Δημοκρατικών.
Φάιμαν: Η Ελλάδα λειτουργεί σαν γραφείο ταξιδίων
Συντάκτης: Eidisis.gr«Δεν κατανοώ πλέον την πολιτική των Ελλήνων. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να δρα σαν γραφείο ταξιδίων και να στέλνει αλλού όλους τους πρόσφυγες. Η Ελλάδα υποδέχθηκε τον τελευταίο χρόνο 11.000 πρόσφυγες, ενώ εμείς 90.000.