Κόσμος
Deutsche Welle-Σουλτς: Φορολογήστε επιτέλους τους πολύ πλούσιους
Συντάκτης: Eidisis.grΕκρηξη σε μαιευτήριο στο Μεξικό- Τουλάχιστον δύο οι νεκροί και 54 οι τραυματίες
Συντάκτης: Eidisis.grΟυκρανία: Σε νέα εκεχειρία καλεί τους ρώσους αυτονομιστές ο Ποροσένκο
Συντάκτης: Eidisis.grΕκθεση: Οι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξέθρεψαν το ISIS
Συντάκτης: Eidisis.grΒερολίνο-Βρυξέλλες: Ο κουρέας φτάνει, οι δανειστές τραβάνε τα μαλλιά τους
Συντάκτης: Eidisis.grΤο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους δεν είναι μόνο πηγή τρόμου για τους δανειστές, αλλά και πηγή έμπνευσης για πολλούς ευρωπαίους ποιητές. Όπως το παρακάτω, που δημοσιεύεται στη σατυρική στήλη Wahrheit της γερμανικής αριστερής- εναλλακτικής εφημερίδας Tageszeitung (TAZ), που αναδημοσιεύουμε εδώ σε ελεύθερη μετάφραση.
Τουρκία:Δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις Αθήνας-Αγκυρας η νίκη ΣΥΡΙΖΑ
Συντάκτης: Eidisis.grΣυλλυπητήρια του ισπανού βασιλιά για τους δύο Έλληνες σμηναγούς
Συντάκτης: Eidisis.grΟ βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε τηλεφώνησε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, και του εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήριά του ιδίου και του ισπανικού λαού για τον τραγικό θάνατο των δύο ελλήνων πιλότων στο δυστύχημα στη αεροπορική βάση του Αλμπαθέτε, στην Ισπανία.
<div>Γκορμπατσόφ: «Ο Β' Ψυχρός Πόλεμος έχει ήδη κηρυχθεί»</div>
Συντάκτης: Eidisis.gr«Δεν ακούμε παρά να μιλούν για κυρώσεις της Αμερικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον της Ρωσίας.
Βέλγιο: Προφυλακίστηκε ο Αλγερινός που εκδόθηκε από την Ελλάδα
Συντάκτης: Eidisis.grΕρντογάν: Ανάπτυξη εξέδρας γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο
Συντάκτης: Eidisis.grΕντολή στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ) για την ανάπτυξη εξέδρας γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο έδωσε ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ».
Ειδικότερα, κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΣΕΑ όπου συζητήθηκαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία των συμφερόντων της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Ταγίπ Ερντογάν διεμήνυσε ότι θα επιστρατευθούν όλες οι δυνατότητες έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν όλα τα δικαιώματα στη Μεσόγειο.