Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 6:06:57 μμ
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 08:51

Post Malone: Τρομακτική η τούμπα του Αμερικανού ράπερ στην σκηνή

Ο 27χρονος «Rockstar» αποχώρησε σφαδάζοντας στον πόνο – Όταν επέστρεψε στη σκηνή κατηγόρησε μια τρύπα

Μια άτυχη στιγμή είχε ο Post Malone κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Σεντ Λούις το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 27χρονος Αμερικανός ράπερ την ώρα που ερμήνευε το “Circles” στο Enterprise Center, παραπάτησε και προσγειώθηκε με δύναμη στη σκηνή… παγώνοντας το κοινό αλλά και τους συνεργάτες του.

Ο κατά κόσμον Ώστιν Ρίτσαρντ Ποστ έδειξε να πονάει πολύ, με τους γιατρούς να σπεύδουν στο πλευρό του.

Το κοινό άρχισε να φωνάζει το όνομά του για να τον εμψυχώσει. Η μουσική σταμάτησε και ο ράπερ μετά από λίγο κατάφερε να σηκωθεί και να αποχωρήσει από τη σκηνή με τη βοήθεια των γιατρών, διαβεβαιώνοντας το κοινό πως θα αποσυρθεί στα παρασκήνια μόνο για λίγα λεπτά μέχρι να συνέλθει.

Ο Post Malone μετά από λίγο επέστρεψε και… κατηγόρησε για την πτώση του μια τρύπα στη σκηνή, ενώ ευχαρίστησε τους θαυμαστές του που δεν αποχώρησαν.

Ο τραγουδιστής του «Rockstar» ολοκλήρωσε τη συναυλία και θέλησε να ευχαριστεί ξανά το κοινό με ανάρτησή του στο Twitter. Παράλληλα ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως επέστρεψε από το νοσοκομείο, όπου του έδωσαν μερικά παυσίπονα για να συνεχίσει την περιοδεία του και πως όλα είναι καλά, ενώ δεσμεύτηκε πως την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί το Σεντ Λούις, θα δώσει ένα μεγαλύτερο σόου για να “αναπληρώσει μερικά τραγούδια που δεν ακούστηκαν”.

Δείτε επίσης: Ο ράπερ Post Malone παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των πυροσβεστών που έσωσαν τον αμπελώνα του στη Γαλλία

Πηγή: Politic.gr