Πρωτοπορεί η Βενεζουέλα, καθώς εγκαθιστά φωτεινούς σηματοδότες σε εισόδους δημόσιων χώρων και εστιατορίων για το έλεγχο της κατάστασης εμβολιασμού των πελατών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νικολά Μαδούρο: «Ετοιμάζουμε φωτεινούς σηματοδότες (…) για εστιατόρια και δημόσιους χώρους (…) Πράσινο όταν το άτομο είναι εμβολιασμένο.
Πορτοκαλί όταν δεν είναι εμβολιασμένο αλλά “υγιές”. Κόκκινο όταν το άτομο δεν έχει εμβολιαστεί και είχε θετικό τεστ εντός 21 ημερών», ανακοίνωσε ο πρόεδρος.
Αυτό το σύστημα θα είναι συνδεδεμένο με μια βάση δεδομένων που θα ενημερώνει αν το άτομο είναι εμβολιασμένο απλά με τον αριθμό της ταυτότητας του.
«Σήμερα, φτάσαμε στο 50% των ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί με τον στόχο να είναι 70% έως τις 31 Οκτωβρίου», διαβεβαίωσε ο Μαδούρο.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η χώρα από την έναρξη της πανδημίας έχει καταγράψει σχεδόν 380.000 κρούσματα της Covid-19 και 4.576 θανάτους.
09/10/2021, 08:52
Αλέξανδρος Παναγιωτίδης
Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Θα πραγματοποιήσει πρώτη συνάντηση με τους Ταλιμπάν στην Ντόχα
- Πρωτοπορεί η Βενεζουέλα εγκαθιστώντας «φωτεινούς σηματοδότες» σε εστιατόρια και δημόσιους χώρους
- Ο Βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής στο politic.gr: «Οι αγώνες του λαού είναι η καλύτερη απάντηση στην εγκληματική δράση των φασιστικών συμμοριών»
- ΗΠΑ: Θα πραγματοποιήσει πρώτη συνάντηση με τους Ταλιμπάν στην Ντόχα
- Ηλιόπουλος: «Η συμφωνία στέλνει ελληνικό στρατό σε έναν πόλεμο που δεν είναι δικός μας»
- Το αθλητικό πρόγραμμα της τηλεόρασης με ΠΑΟΚ και Εθνική
Ακολουθήστε το politic.gr Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
Πηγή: Politic.gr