Τρομακτικές εικόνες φαίνεται πως αφήνει πίσω της, η κακακαιρίας “Eunice” που πλήττει την Βρετανία από σήμερα, Παρασκευή, τα ξημερώματα – Η οροφή της Ο2 Arena καταστράφηκε
Στους ρυθμούς της κακοκαιρίας “Eunice” κινείται τις τελευταίες ώρες η Βρετανία, με τους κατοίκους να καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και πολλά από τα μέσα μαζικών μεταφορών να “σηκώνουν χειρόφρενο”.
Ειδικότερα, πολλά σχολεία παρέμειναν κλειστά σήμερα, δρομολόγια των τρένων ακυρώθηκαν, όπως επίσης και δεκάδες πτήσεις από το Λονδίνο δε θα πραγματοποιηθούν καθώς οι Βρετανοί είναι μπροστά στην μεγαλύτερη καταιγίδα των τελευταίων 32 ετών.
Η έλευση καταιγίδας του Ατλαντικού σε επίπεδα τυφώνα αποτελεί πολύ σπάνιο φαινόμενο για τα βρετανικά νησιά, ιδίως για τη νοτιοανατολική περιοχή όπου βρίσκεται το Λονδίνο.
Στα “κόκκινα” ντύθηκε το Λονδίνο
Μάλιστα, η πρωτεύουσα βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό από χτες, ενώ σήμερα το πρωί, η μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε και δεύτερο μέγιστο συναγερμό αυτή τη φορά για το νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, περιλαμβανομένης της πρωτεύουσας.
Οι πληγές που αφήνει το κύμα κακοκαιρίας πίσω του είναι μεγάλες, όπως για παράδειγμα η διαλυμένη πλέον οροφή της εμβληματικής O2 Arena.
Σημειώνεται πως περίπου 14.000 σπίτια στην Κορνουάλη έμειναν χωρίς ρεύμα, ενώ τα πάρκα σε όλο το Λονδίνο παραμένουν κλειστά.
Δείτε επίσης: Πάτρα: Απορρίφθηκε η μήνυση για ανθρωποκτονία που είχαν καταθέσει οι γονείς για τη Μαλένα – Ο λόγος
Σφοδρή κακοκαιρία στη Βρετανία: Σε κόκκινο συναγερμό το Λονδίνο – Κατέρρευσε η οροφή του Ο2 Arena (vids)
e-ΕΦΚΑ: Διευκρινίσεις για την ηλεκτρονική αίτηση επιδόματος ασθενείας
Άρωμα για κουτάβια κυκλοφορεί η βασίλισσα Ελισάβετ
Νεκρός άντρας εντοπίστηκε στον Δενδροπόταμο
Ουκρανική κρίση: Εκκενώνεται το Ντόνετσκ με τον φόβο για Ρωσική εισβολή να μεγαλώνει