espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 1:25:13 πμ
Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 16:50

Στο Μουσείο Μπομπ Μάρλεϊ ο Μπαράκ Ομπάμα

Στο Μουσείο Μπομπ Μάρλεϊ ξεναγήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Τζαμάικα.

Υπό τους ήχους του διάσημου «One Love», ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου, στο Κίνγκστον.


Απευθυνόμενος προς την ξεναγό, ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε θαυμαστής του θρύλου της ρέγκε. «Ακόμα έχω όλους τους δίσκους του» είπε, σύμφωνα με το BBC.

Το κτήριο του μουσείου είναι το σπίτι όπου έζησε ο Μάρλεϊ τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής του, από το 1975 ώς το 1981.

Ο Μπαράκ Ομπάμα μετέβη στην Τζαμάικα προκειμένου να παραστεί στη μίνι σύνοδο των 15 μελών της Κοινότητας της Καραϊβικής (CARICOM).

Είναι η πρώτη επίσκεψη αμερικανού προέδρου στη χώρα από το 1982, όταν τότε στο νησιωτικό κράτος είχε μεταβεί ο Ρόναλντ Ρίγκαν.


Πηγή: Το Βήμα