Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 4:46:56 πμ
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 16:12

Συγκλονίζει η μητέρα του Αλεξέι Ναβάλνι: Πούτιν άσε να δω για τελευταία φορά τον γιό μου

Η Λουντμίλα Ναβάλναγια, η μητέρα του Αλεξέι Ναβάλνι, του Ρώσου αντιπολιτευτικού ηγέτη, έκανε έκκληση στον Βλαντιμίρ Πούτιν, παρακαλώντας τον να παραδώσει την σορό του γιου της.

«Βλαντίμιρ Πούτιν…αφήστε με να δω τον γιο μου για τελευταία φορά», λέει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, η μητέρα του Αλεξέι Ναβάλντι που πέθανε την περασμένη Παρασκευή (16/02/2024).

«Σας απευθύνω έκκληση, Βλαντίμιρ Πούτιν, η λύση σε αυτό το πρόβλημα εξαρτάται μόνο από εσάς. Επιτρέψτε μου επιτέλους να δω τον γιο μου. Ζητώ να επιστραφεί το πτώμα του Αλεξέι χωρίς καθυστέρηση, ώστε να μπορέσω να τον θάψω με ανθρώπινο τρόπο», λέει στο μήνυμά της η Λουντμίλα Ναβάλναγια.

Το βίντεο αυτό γυρίστηκε σχετικά κοντά στη σωφρονιστική αποικία “Πολικός Λύκος” πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο όπου ο Ναβάλνι εξέτιε ποινή 19ετούς κάθειρξης και όπου πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή έπειτα από περίπατο.

Δυτικές χώρες και υποστηρικτές του Ναβάλνι λένε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Ναβάλνι.

Η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι, η Γιούλια, υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της δηλητηριάστηκε με νευροπαραλυτικό παράγοντα νόβιτσοκ.

Το Κρεμλίνο έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη και είπε πως οι δυτικοί ισχυρισμοί ότι υπεύθυνος είναι ο Πούτιν είναι απαράδεκτοι.

Δείτε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικές επιθέσεις σε διάφορα σημεία

Πηγή: Politic.gr