Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 4:21:32 πμ
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 11:28

Τομ Χανκς: «Έχω γυρίσει τέσσερις αρκετά καλές ταινίες στη ζωή μου»

Ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός έχει γράψει μυθιστόρημα το οποίο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του κόσμου τον Μάιο

Μυθιστόρημα με τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece» έγραψε ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς.

Πρόκειται για τη συνέχεια της συλλογής από μικρές ιστορίες, «Uncommon Type», που κυκλοφόρησε το 2017.

Μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας, ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός μίλησε στο περιοδικό People για την πλοκή της ταινίας.

Το μυθιστόρημα θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία και στο διαδίκτυο στις αρχές Μαΐου και αναφέρεται στις εμπειρίες του Τομ Χανκς από όλα αυτά τα χρόνια στο Χόλιγουντ. Βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι χαρακτήρες που δημιουργούν μια ταινία. Το βιβλίο σχετίζεται με την ιστορία παραγωγής ενός φιλμ με υπερήρωες, από τη στιγμή που γράφονται τα κείμενα του κόμικ βιβλίου μέχρι την ανάμειξη του Χόλιγουντ, την παραγωγή και κυκλοφορία στη μεγάλη οθόνη.

«Κανείς δεν γνωρίζει πώς γυρίζεται μια ταινία – όλοι πιστεύουν ότι ξέρουν», είπε ο Χανκς. «Έχω γυρίσει πολλές ταινίες (και τέσσερις από αυτές πιστεύω ότι είναι “αρκετά καλές”). Ακόμα εντυπωσιάζομαι από το πως ενώνονται τα στοιχεία μιας ταινίας. Από μια ιδέα, σε εικόνα στην οθόνη. Ολόκληρη η διαδικασία είναι ένα θαύμα».

Και πρόσθεσε:

«Η δημιουργία ταινιών είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά σε διάρκεια ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος που αποτελείται από τόσες μικρές στιγμές χαράς που τις “καταπίνει” ένας ίσος αριθμός από συναισθήματα μίσους για τον εαυτό σου. Είναι η σπουδαιότερη και πιο ανατρεπτική δουλειά στον κόσμο. Ελπίζω το βιβλίο να καλύπτει σε ικανοποιητικό βαθμό τις κρίσεις και τις απογοητεύσεις που έχω βιώσει (και προκαλέσει) από τότε που έγινα μέλος της Ένωσης Ηθοποιών».

Δείτε επίσης:Λεονάρντο Ντι Κάπριο: H πρώτη του φωτογραφία με την Τζίτζι Χαντίντ εν μέσω φημών για νέο ειδύλλιο στο Χόλιγουντ (pics)

Πηγή: Politic.gr