Μια 65χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων που έπληξαν κατοικίες στην κοινότητα Σόστκα, στην περιφέρεια Σούμι, στη βορειοανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές στρατιωτικές αρχές.
Ο στρατιωτικός περιφερειάρχης Όλεχ Χριχόροφ ανέφερε μέσω Telegram ότι «δυστυχώς, η 65χρονη κάτοικος πέθανε από δηλητηρίαση μονοξειδίου του άνθρακα», λόγω των πυρκαγιών που προκλήθηκαν από τα ρωσικά πλήγματα.
Ο άμαχος πληθυσμός στην Ουκρανία βιώνει καθημερινά την απειλή των ρωσικών βομβαρδισμών με drones και πυραύλους από την αρχή του πολέμου τον Φεβρουάριο του 2022. Σύμφωνα με την αποστολή των Ηνωμένων Εθνών, σχεδόν 15.000 άμαχοι έχουν σκοτωθεί και περίπου 40.600 έχουν τραυματιστεί από τότε.
Η κατάσταση στην Ουκρανία παραμένει κρίσιμη, με τον πληθυσμό να αντιμετωπίζει συνεχώς νέες προκλήσεις και κινδύνους.
Δείτε όλη την ροή ειδήσεων



