Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 7:15:38 μμ
Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 00:00

Ζητάει αποζημίωση 50.000 δολαρίων από εστιατόριο γιατί γλίστρησε σε ένα κομμάτι προσούτο κι έσπασε τον αστράγαλό της

Η γυναίκα ζητάει αποζημίωση τουλάχιστον 50.000 δολαρίων!

Μια γυναίκα, που έσπασε τον αριστερό της αστράγαλο κατά τη διάρκεια μια επίσκεψης με το σύζυγό της σε κατάστημα της αλυσίδας εστιατορίων και ιταλικού φαγητού Eataly κατηγορεί την αλυσίδα ότι είναι υπεύθυνη για τον τραυματισμό της… εξαιτίας ενός κομματιού προσούτο και κατέθεσε αγωγή!

Ο λόγος για την Άλις Κόεν, η οποία κατευθυνόταν προς έναν χώρο όπου διανέμονται δείγματα τροφίμων στους πελάτες Eataly της Βοστώνης στις 7 Οκτωβρίου όταν γλίστρησε σε ένα κομμάτι προσούτο και έπεσε. Η αγωγή κατατέθηκε την Παρασκευή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σάφολ, με τη γυναίκα να ζητά τώρα αποζημίωση τουλάχιστον 50.000 δολαρίων!

«Η Άλις Κόεν υπέστη σωματικές βλάβες, απώλεια της απόλαυσης της ζωής, πόνο και ταλαιπωρία και υπέστη τα απαραίτητα ιατρικά έξοδα για ιατρική περίθαλψη και φροντίδα», υποστηρίζεται στη αγωγή.

Τα ιατρικά της έξοδα, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο και φυσικοθεραπείας, οδήγησαν σε λογαριασμούς άνω των 7.500 δολαρίων, σύμφωνα πάντα με τα δικαστικά έγγραφα των εναγόντων.

Το Eataly «είχε καθήκον να διασφαλίσει ότι η επιφάνεια των δαπέδων ήταν απαλλαγμένη από περιττούς κινδύνους, καθήκον να χρησιμοποιήσει τη συνήθη φροντίδα για να διατηρήσει τις εγκαταστάσεις σε εύλογα ασφαλή κατάσταση και καθήκον να προειδοποιεί για τέτοιες επικίνδυνες συνθήκες».

Δείτε επίσης: Ιταλία: Έκρηξη ηφαιστείου ακύρωσε τις πρωινές πτήσεις των αεροπλάνων

Πηγή: Politic.gr