Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 9:08:49 πμ
etpa
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 15:15

Ανδρίτσος: Νέες θέσεις γιατρών και εξοπλισμός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κιλκίς

Συντάκτης:

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με την 4η Υ.ΠΕ. και το Υπουργείο Υγείας, πιστή στους στόχους της και τον προγραμματισμό της, προχωράει το έργο της για τη δημιουργία ΜΕΘ στο Κιλκίς. Παράλληλα με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία, τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που δημιουργούνται καθημερινά, συνεχίζουμε με μεθοδικότητα τις προσπάθειές μας, ξεκινώντας από την προκήρυξη τριών θέσεων – Διευθυντή, Επιμελητή Α΄ και Επιμελητή Β΄ –  για τη στελέχωση της ΜΕΘ, μαζί με άλλες δύο θέσεις – Εσωτερικής Παθολογίας και Ουρολογίας – και δύο θέσεις στη Μονάδα Γουμένισσας – Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής και Χειρουργικής.

 

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται η προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 1.300.000,000 ευρώ, μέσω Π.Δ.Ε., στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο απαιτούμενος για την ΜΕΘ εξοπλισμός. Η εγκατάστασή του, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Συνεχίζουμε με πίστη στις δυνάμεις μας και διαρκή συνεργασία με τις προϊσταμένες αρχές, την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας και την προσφορά συνεχώς καλύτερων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες του Κιλκίς.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ