Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 8:04:08 πμ
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 12:54

Ανθρακίδης : Ενωμένοι θα κερδίσουμε

anthrakidis2Ευχαριστούμε όλους τους κιλκισιώτες και τις κιλκισιώτισσες που τίμησαν τον συνδυασμό μας «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης» την πρώτη Κυριακή των εκλογών, πιστεύοντας ότι μπορούμε να τους αντιπροσωπεύσουμε στο νέο θεσμό της αιρετής περιφέρειας. Με την ψήφο των συμπατριωτών μας σε συνάρτηση με τους πολίτες της υπόλοιπης περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αναδείχθηκαν πλειοψηφία οι δυνάμεις εκείνες που κεντρικό τους πρόταγμα έχουν την ανάπτυξη και την απομάκρυνση από ομιχλώδεις λογικές και πρακτικές καθυστέρησης και υπανάπτυξης της περιοχής μας.

anthrakidis2


Ευχαριστούμε όλους τους κιλκισιώτες και τις κιλκισιώτισσες που τίμησαν τον συνδυασμό μας «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης» την πρώτη Κυριακή των εκλογών, πιστεύοντας ότι μπορούμε να τους αντιπροσωπεύσουμε στο νέο θεσμό της αιρετής περιφέρειας. Με την ψήφο των συμπατριωτών μας σε συνάρτηση με τους πολίτες της υπόλοιπης περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αναδείχθηκαν πλειοψηφία οι δυνάμεις εκείνες που κεντρικό τους πρόταγμα έχουν την ανάπτυξη και την απομάκρυνση από ομιχλώδεις λογικές και πρακτικές καθυστέρησης και υπανάπτυξης της περιοχής μας.
Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Η αναμέτρηση του πρώτου γύρου έδειξε πως είναι πλειοψηφία οι δυνάμεις της κοινωνίας που ζητούν αλλαγή και ανοιχτούς ορίζοντες.
Η αλαζονεία περί εύκολου περίπατου και νίκης από τον πρώτο γύρο των δυνάμεων της συντήρησης και των πελατειακών σχέσεων διαψεύστηκε πανηγυρικά. Οι πολιτική απρέπεια και η προσωπική ιδιοτέλεια δεν επιβραβεύονται από τους πολίτες.
Θεωρούμε πως είναι απολύτως εφικτός ο τελικός στόχος της ανατροπής στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών την επόμενη Κυριακή 14 Νοέμβρη.
Με την πλήρη συστράτευση των δυνάμεων της προόδου και της συμμετοχής η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα κερδηθεί.
Το πολιτικό μήνυμα της πρώτης Κυριακής ελήφθη και αξιολογήθηκε με σύνεση.
Ο δεύτερος γύρος όμως των εκλογών θα σημάνει πολλά για την επόμενη μέρα, για την καθημερινότητα μας για το μέλλον του τόπου μας.
Καλούμε όσους δεν προσήλθαν για τους δικούς τους απολύτως κατανοητούς λόγους στην κάλπη, να συμπαραταχθούν μαζί μας για το μέλλον και την πρόοδο του τόπου, και όσους μας στήριξαν από τον πρώτο γύρο να το πράξουν και τώρα ακόμη πιο δυναμικά ακόμη πιο αγωνιστικά.
Ενωμένοι θα κερδίσουμε το στοίχημα της νίκης.