Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 7:12:06 πμ
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010 00:13

Δ. Τερζίδης: Λάβαμε τα μηνύματα. Παραμένουμε στον αγώνα

terzidis


Ο Δήμαρχος και υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Τερζίδης μετά το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 14ης Νοεμβρίου 2010 ανέδειξε το συνδυασμό μας στη θέση της Μείζονος Αντιπολίτευσης.Το νέο δημοτικό συμβούλιο καλείται να εφαρμόσει τη μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
Οι συνεργάτες μου κι εγώ υποσχόμαστε να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να επιτύχει το μεγάλο αυτό εγχείρημα και ο δήμος μας να συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο της ανάπτυξης.
Από βάθους ψυχής ευχαριστούμε όσες και όσους μας συντρόφευσαν στον ωραίο αγώνα που δώσαμε οι συνεργάτες μου κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου το Κιλκίς να αναδειχθεί τόπος να ζεις, τόπος των παιδιών μας και των ονείρων μας.
Επίσης ευχαριστούμε όλους εσάς που αντισταθήκατε σε στάσεις και συμπεριφορές που θύμιζαν άλλες εποχές.   
Μια προσεκτική ανάγνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του α΄ και του β΄ γύρου δείχνει, ότι 3000 περίπου ψηφοφόροι που ψήφισαν στον α΄ γύρο τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό, μέσα σε μια εβδομάδα, μετάνιωσαν για την επιλογή τους και στις 14 Νοεμβρίου έσπευσαν να τον εγκαταλείψουν.
Εμείς, με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης, λάβαμε τα μηνύματα της εκλογικής διαδικασίας και κατανοούμε τους προβληματισμούς του κάθε Κιλκισιώτη.
Υποσχόμαστε στους ενεργούς πολίτες που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμά μας, αλλά και σε κάθε Κιλκισιώτη, ότι θα ασκήσουμε μια υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση.
Με τις σκέψεις αυτές δεσμεύομαι προσωπικά πως με όλες μου τις δυνάμεις δεν θα επιτρέψω το Κιλκίς να γυρίσει χρόνια στο παρελθόν. Θα είμαι καθημερινά, όπως τόσα χρόνια άλλωστε, συμμέτοχος σε κάθε αγώνα τον Τόπο μας.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας.