Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023, 9:55:48 μμ
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 18:54

Δήλωση του Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη για την απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ν. Ανδρουλάκη

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας εξαιρετικά επικίνδυνης και αποτροπιαστικής ενέργειας, της προσπάθειας παρακο λούθησης του κινητού του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη με το λογισμικό Predator.

 

Μια ενέργεια που πλήττει τον πυρήνα της Δημοκρατίας από παράνομη και οργανωμένη δράση αδιαφανών μηχανισμών ,  τα Δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών ,θέτοντας θέματα πραγματικής λειτουργίας του πολιτικού συστήματος και της ίδιας της Δημοκρατίας .

Η πραγματοποίηση Ελέγχου από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διακοσίων  Ευρωβουλευτών ,έδειξε όπως ανακοινώθηκε , πως η προσπάθεια παρακολούθησης κινητού , έγινε μόνο στον Πρόεδρο του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα ,του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής απαιτεί και ζητεί  σύσσωμη την άμεση σύγκληση της Επιτροπής θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και την κλήση  σε ακρόαση του Διοικητή της ΕΥΠ και του Προέδρου της Αρχής Διασφάλισης απορρήτου των επικοινωνιών.

Η Δημοκρατία είναι υπέρτατη αξία και όχι μόνο ένας τρόπος διακυβέρνησης και χρειάζεται η υπεράσπισή της από όλους και σε όλα τα επίπεδα.