Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:52:10 μμ
Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2011 17:02

Δραγανίδης: Εξετάζουμε την υποβολή έφεσης

draganidis


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Παιόνων Πολιτεία» και δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Δραγανίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Με την πρόσφατη απόφασή του το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης  αφαίρεσε την 4η έδρα  του δημοτικού μας Συνδυασμού «Παιόνων Πολιτεία» που ανήκε στον Γιάννη Ορτζάνη.Στην διαδικασία αυτή το δικαστήριο αντί να εκδικάσει την προσφυγή κατά της εκλογής του Λάμπρου Σκαντζούρη, όπως ακριβώς ζητήθηκε από τους Α. Λιάρτση και Χ. Τσανασίδη  και να την απορρίψει ως αβάσιμη, προχώρησε στην ανακατανομή των εδρών σε ολόκληρο τον Δήμο Παιονίας.
με τα γνωστά αποτελέσματα, αφού έλαβε υπόψιν του ανάλογη εκδίκαση σε άλλο δήμο.
Για τον συνδυασμό μας η προσπάθεια αποκατάστασης του δικαίου θα συνεχιστεί.Εξετάζουμε ήδη την υποβολή έφεσης και εκδίκαση της υπόθεσης από το Συμβούλιο της Επικρατείας όπως και την  υποβολή αγωγής για  την καταβολή των δικαστικών εξόδων
Είναι γεγονός ότι η εμπάθεια και η προσπάθεια μείωσης της δυναμικής της Δημοτικής μας Παράταξης που άρχισε από την επομένη των εκλογών,θα συνεχιστεί από ορισμένους οι οποίοι θεωρούν ότι η κοινωνία τους ανήκει,όμως δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε  με μεγαλύτερη δύναμη και πάθος ώστε ο λόγος μας και οι προτάσεις μας να φτάσουν και στον τελευταίο δημότη  για το καλό του τόπου μας.