Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 5:01:39 μμ
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:17

Δραγανίδης : «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

draganidis


Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής μάχης της 7ης Νοέμβρη ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Παιόνων Πολιτεία» Χρήστος Δραγανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:Ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας εμπιστεύτηκε το μέλλον του τόπου μας στο Συνδυασμό μας. Δεν ήταν όμως αρκετό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την εκλογή μας,  σε μια νέα αναμέτρηση. Ωστόσο, μας έδωσε μια ξεκάθαρη εντολή να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας από τη θέση της μειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό θα κάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η αποχή των πολιτών από τις εκλογές έστειλε σε όλους μηνύματα τα οποία θα λάβουμε  σοβαρά υπόψη.
Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, απέναντι σε πρακτικές που δεν αρμόζουν στη σύγχρονη αντίληψη της αυτοδιοίκησης. Αναδείξαμε  τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής και παρουσιάσαμε το Πρόγραμμα μας λέγοντας την αλήθεια στους πολίτες.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ψηφοφόρους άνδρες και γυναίκες, νέους και νέες που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφος τους, καθώς επίσης τους υποψηφίους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας για τον αγώνα τους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια μας στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Συγχαίρω τους δύο επικεφαλής και τους Συμβούλους των Συνδυασμών που κατέγραψαν μεγαλύτερο από το δικό μας ποσοστό και εύχομαι καλή επιτυχία στην αναμέτρηση της Κυριακής. Ελπίζω οι πολίτες να κάνουν την καλύτερη επιλογή.
Εμείς θα στηρίξουμε κάθε θετική πρόταση και πρωτοβουλία της νέας Δημοτικής Αρχής και θα καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο υπεύθυνα και διεκδικητικά.
Αυτό μας υπέδειξαν οι πολίτες και αυτό θα κάνουμε με αξιοπρέπεια.
Σας ευχαριστώ.