Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 2:10:44 μμ
etpa
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 19:03

Εκδήλωση και περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς με τον Ανδρέα Ξανθό

Συντάκτης:

Μετά από ένα καλοκαίρι πανδημίας, το οποίο διέψευσε τον χαρακτηρισμό “ασφαλές” που έθετε η κυβέρνηση, κρίνεται εξαιρετικά πιθανό το σενάριο για έναν δύσκολο χειμώνα.

Από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διεκδικούσαμε και εξακολουθούμε να διεκδικούμε την καίρια ενίσχυση του ΕΣΥ με προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και τη θέσπιση των απαραίτητων μέτρων δημόσιας υγείας σε χώρους δουλειάς, μέσα μεταφοράς και δομές εκπαίδευσης.

Προτείναμε την υιοθέτηση μίας καμπάνιας για τον εμβολιασμό με μόνο στόχο να ελαχιστοποιηθεί η αμφιβολία όσων πολιτών δεν έχουν εμβολιαστεί, η κυβέρνηση, όμως, υιοθέτησε την τιμωρητική επιλογή των αναστολών απέναντι στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Η πανδημία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και, άρα οι σκέψεις για κλείσιμο ή συγχώνευση δομών υγείας πέφτουν στο κενό, αφού τις διαψεύδει η ίδια η πραγματικότητα.

Με αφορμή τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την ανησυχητική κατάσταση στον τομέα της υγείας, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί το Κιλκίς και την Παιονία ο πρώην Υπουργός Υγείας και τομεάρχης υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α. Ξανθός. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον Α. Ξανθό στα εμβολιαστικά κέντρα των περιοχών και στις 17.00 θα γίνει συνάντηση με τον ιατρικό και φαρμακευτικό σύλλογο Κιλκίς.

Το απόγευμα στις 7 θα ακολουθήσει ανοιχτή εκδήλωση στο Δημοτικό πάρκο (Κήπος Κιλκίς) με θέμα "H NEA ΦAΣH THΣ ΠANΔHMIAΣ KAI H ΠPOTAΣH TOY ΣYPIZA-ΠΣ  ΓIA THN YΓEIONOMIKH ΣTPATHΓIKH" στην οποία θα μιλήσει ο Α. Ξανθός και θα απευθύνει χαιρετισμό η βουλευτρια Κιλκίς και αναπληρώτρια τομεάρχισσα δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ε. Αγαθοπούλου.

Επίσης, θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο δ/ντής του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Γ.Ν. Κιλκίς, Π. Παππάς, και το μέλος του Δ.Σ. σωματείου εργαζομένων Γ.Ν. Κιλκίς και μέλος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, Π. Μασούρας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, τομεάρχης Υγείας και πρώην υπουργός, Ανδρέας Ξανθός,  θα επισκεφτεί τον νομό Κιλκίς την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα επίσκεψης θα έχει ως εξής:

Επισκέψεις σε εμβολιαστικά κέντρα το πρωί

  • Επίσκεψη εμβολιαστικό κέντρο Νοσοκομείου Κιλκίς στις 8:30
  • Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο Κέντρου Υγείας Κιλκίς (πρώην ΙΚΑ) στις 9:00
  • Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο Δροσάτου 10:00
  • Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου 12:00
  • Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο Νοσοκομείου Γουμένισσας 13:00

Προβλέπεται ραδιοφωνική συνέντευξη με Radio Epiloges. Η συνέντευξη θα γίνει είτε δια ζώσης (περίπου στις 11:00) είτε τηλεφωνικά κατά την διάρκεια της διαδρομής.

Συνάντηση με ΔΣ Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου στις 17:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με την ανοιχτή κεντρική εκδήλωση στο πάρκο – κήπος με ώρα έναρξης στις 19:00.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς