Ως εκπαιδευτικοί τιμούμε με σεβασμό τη μνήμη των θυμάτων και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στις οικογένειές τους. Δεν επιτρέπουμε να ξεχαστεί ή να υποτιμηθεί ένα γεγονός που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην κοινωνία. Ζητούμε διαφάνεια, πλήρη διερεύνηση, ουσιαστική απόδοση ευθυνών και σαφείς διασφαλίσεις για την ασφάλεια των μεταφορών.
Από την πλευρά μας συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα απέναντι στην πολιτική που προωθεί την ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών. Οι εκπαιδευτικοί καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτή την πολιτική, μέσα από την υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς καλεί τα μέλη του σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ειρήνης το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026 στις 12:00 στη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.
Απαιτούμε να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Να καταλογιστούν όλες οι ποινικές και πολιτικές ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι.
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε το έγκλημα αυτό ούτε να ξεχαστεί, ούτε να συγκαλυφθεί.
Με εκτίμηση για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΑΜΗΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ ΕΦΗ



