Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 5:16:03 μμ
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 11:42

Ενθουσιασμός για Λιάρτση

Με ενθουσιασμό και συνθήματα νίκης υποδέχθηκαν στους ορεινούς οικισμούς της Αξιούπολης την υποψήφια Δήμαρχο Παιονίας Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου οι κάτοικοι της περιοχής στην περιοδεία που πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη σε Κούπα, Σκρα, Φανό και Πλάγια. Χαρακτηριστικό όλων των συγκεντρώσεων, η μαζική συμμετοχή και η πρωτοφανής δυναμική τους.  

‘’Ο αέρας της νίκης έρχεται από τα βουνά και ξεκινά απ΄την Πλαγιά’’ είπε κάτοικος του οικισμού, καλωσορίζοντας την κα Λιάρτση – Σταυροπούλου και τα στελέχη του Δημοτικού  Συνδυασμού ‘’Παιονία  - Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’ ενώ συμπλήρωσε ότι στο σύνολό τους οι δημότες των  χωριών της Αξιούπολης δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Δημοτική της Παράταξη και έχουν μεγάλες προσδοκίες από αυτήν για την ανάπτυξη της περιοχής τους.
‘’Χαίρομαι που είστε άνθρωποι δυναμικοί και δραστήριοι. Χαίρομαι που είστε κοντά μας και ενδυναμώνετε καθημερινά την αυτοδιοικητική μας προσπάθεια. Σας διαβεβαιώνω ότι μαζί θα πορευθούμε στο αύριο. Μαζί  θα συνεργαστούμε στο Δήμο Παιονίας για να θωρακίσουμε με τις κατάλληλες υποδομές την ορεινή ύπαιθρο, για να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας’’ τόνισε στη σύντομη ομιλία της η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας. Σε όλα τα χωριά όπου μίλησε κατέγραψε τα αιτήματα που της ετέθησαν για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των κατοίκων αλλά και για βασικά έργα που πρέπει να υλοποιηθούν.

Ομιλίες
Από το Γραφείο της υποψήφιας Δημάρχου Παιονίας κας Αθανασίας Λιάρτση – Σταυροπούλου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επισκέψεών της σε οικισμούς του Δήμου Παιονίας για αυτή την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια των περιοδειών της την κα Λιάρτση – Σταυροπούλου θα συνοδεύουν στελέχη  του Δημοτικού της Συνδυασμού ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως εξής:
Τετάρτη 27 Οκτωβρίου
6.30 μ.μ. Μεσιά
7.00 μ.μ. Άγιος Πέτρος
Παρασκευή 29 Οκτωβρίου
6.00 μ.μ.  Καστανερή
7.00 μ.μ. Γρίβα
Σάββατο 30 Οκτωβρίου
6.30 π.μ. Στάθης
7.30 μ.μ. Γοργόπη
Κυριακή 31 Οκτωβρίου
6.30 μ.μ. Κορώνα
7.00 μ.μ. Ειρηνικό
7.30 μ.μ. Μεταμόρφωση
8.00 μ.μ.  Ποντοηράκλεια
Δευτέρα 1η Νοεμβρίου
6.30μ.μ. Σιταριά
7. 00 μ.μ. Λιμνότοπος
7.30 μ.μ. Νέα Καβάλα
8.00 μ.μ. Βαφειοχώρι