Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 1:08:24 πμ
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 10:02

Ενθουσιασμός και αγάπη για τον Τερζίδη στα χωριά

Συνεχίστηκαν και την περασμένη εβδομάδα οι περιοδείες του Δημάρχου Κιλκίς σε οικισμούς του νέου «καλλικρατικού» Δήμου. Παντού, ο κ. Τερζίδης έγινε δεκτός μ’  εκδηλώσεις ενθουσιασμού και αγάπης, με τους κατοίκους των οικισμών να στέλνουν μήνυμα νίκης του Συνδυασμού «ΚΙΛΚΙΣ-ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ».

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Κιλκίς επισκέφθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας 25 Οκτωβρίου την Λαϊκή Αγορά της Τερπύλλου, ενώ το απόγευμα περιόδευσε σε Ν. Γυναικόκαστρο, Μαυρονέρι, Κάτω, Μέσους και Άνω Αποστόλους, έχοντας τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους για θέματα που απασχολούν τους οικισμούς τους και την ευρύτερη περιοχή. Τον κ. Τερζίδη συνόδευσαν υποψήφιοι σύμβουλοι του Συνδυασμού, που εκπροσωπούν τους οικισμούς που επισκέφθηκε.
Το πρωί της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Κιλκίς δέχτηκε στο γραφείο του ευχές κι επισκέψεις από εκατοντάδες δημότες, που του ευχήθηκαν μ’  αφορμή την ονομαστική του εορτή. Με την ευκαιρία, ο κ. Τερζίδης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι του ευχήθηκαν και του εξέφρασαν την αγάπη τους, καθώς και τα αισθήματα εκτίμησης που τρέφουν για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του Δήμου Κρουσίων, ο κ. Τερζίδης επισκέφθηκε τους οικισμούς Μαυροπλαγιά, Γάβρα, Τριπόταμο και Κεντρικό. Παντού έγινε δεκτός μ’ ενθουσιασμό, συνομίλησε με τους κατοίκους, άκουσε για τα θέματα που τους απασχολούν και κατέθεσε τις απόψεις του Συνδυασμού του για την επίλυση τους.
Ο Δήμαρχος Κιλκίς πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία της ημέρας στον οικισμό Κεντρικό, ενώπιον πλήθους κατοίκων που του εξέφρασαν την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία ν’ ακούσουν απ’ τον επικεφαλής του Συνδυασμού «ΚΙΛΚΙΣ- ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για την ανάπτυξη της ιδιαίτερα ευαίσθητης περιοχής του σημερινού Δήμου Κρουσίων.
Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ο κ. Τερζίδης επισκέφθηκε το πρωί τη Λαϊκή του Δροσάτου και το απόγευμα τους οικισμούς Αντιγόνεια, Μυλοχώρι, Χειμαδιό, Κοιλάδι και Ευκαρπία, όπου μίλησε ενώπιον πλήθος κόσμου, που έσπευσε στο κάλεσμα του Συνδυασμού.
Την επομένη, ημέρα της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ», ο Δήμαρχος Κιλκίς παρακολούθησε απ’ την εξέδρα των επισήμων την παρέλαση και όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις, ενώ το απόγευμα σειρά είχαν και άλλοι οικισμοί του σημερινού Δήμου Κρουσίων να υποδεχτούν με θέρμη τον ίδιο και τους υποψηφίους συμβούλους που τον συνόδευαν στη περιοδεία του. Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «ΚΙΛΚΙΣ- ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» επισκέφθηκε το Γερακαριό, το Δίβουνο, το Σπουργίτι, τη Φύσκα, τη Βάθη, το Άνω και το Κάτω Θεοδωράκι.
Την Παρασκευή ο κ. Τερζίδης μίλησε σε μια μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων της έδρας του σημερινού Δήμου Γαλλικού, το Καμπάνη, Προηγουμένως επισκέφθηκε την Κολχίδα, και το Πεδινό, συναντώντας και σ’ αυτούς τους οικισμούς θερμότατη υποδοχή.
Το Σάββατο το απόγευμα συνεχίστηκαν οι περιοδείες σε χωριά του σημερινού Δήμου Γαλλικού μ’ επισκέψεις και ομιλίες σε Λαοδικηνό, Γαλλικό, Μάνδρες, Αγ. Παντελεήμονα και Ν. Σάντα.
Τέλος, την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου (Κυριακή), ο κ. Τερζίδης περιόδευσε το πρωί σε οικισμούς του Δήμου Κρουσίων, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους που εκπροσωπούν τον Συνδυασμό στην περιοχή και όχι μόνο. Κατά σειρά, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τα Ριζανά, το Ίσωμα, τα Θεοδόσια, το Ελληνικό, τον Επτάλοφο και την Κορωνούδα. Το δε απόγευμα της ίδιας μέρας σειρά είχαν οι οικισμοί Διπόταμος, Μεταξοχώρι και Τέρπυλλος, για να κλείσουν έτσι κι οι περιοδείες στο Δήμο Κρουσίων.
Την τελευταία προεκλογική εβδομάδα, ο κ. Τερζίδης περιοδεύει σε οικισμούς του σημερινού Δήμου Κιλκίς (Δευτέρα έως Πέμπτη), ενώ η θριαμβευτική, όπως εξελίσσεται, προεκλογική δραστηριότητα του Δημάρχου Κιλκίς θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, στις 6μ.μ., με τη μεγάλη κεντρική προεκλογική ομιλία στο χώρο μπροστά απ’ το εκλογικό κέντρο του Κιλκίς (αρχή πεζόδρομου της 25ης Μαρτίου).