Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, 9:08:18 μμ
etpa
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 20:23

Επανεκλογή Μηνά Παπαδόπουλου στην προεδρία της ΔΕΕΠ Κιλκίς. Μηνάς Παπαδόπουλος 759, Θεόφιλος Τιρεκίδης 545

Συντάκτης:

Σε μια πρωτοφανή για τα χρονικά των τελευταίων δυο δεκαετιών εσωκομματική μάχη όπου η προεδρία είτε της ΔΕΕΠ είτε των δημοτικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας εξελίχθηκε σε θέατρο αναμέτρηση-και καταγραφής ισχύος προσώπων με την προσοχή στραμμένη σε Βουλή και Δήμο Κιλκίς, έληξε πριν λίγη ώρα η ψηφοφορία στα εκλογικά κέντρα του Κιλκίς και του Πολυκάστρου.

 

Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Μηνάς Παπαδόπουλος που εξασφάλισε την επανεκλογή του στην προεδρία της ΔΕΕΠ, επικρατώντας του Θεόφιλου Τιρεκίδη.

Η νίκη του κ. Παπαδόπουλου δεν αμφισβητείται καθώς στις κάλπες του Κιλκίς επικράτησε με 599 ψήφους έναντι 282 του κ. Τιρεκίδη, ενώ στην κάλπη του Πολυκάστρου ο κ. Τιρεκίδης συγκέντρωσε 263 ψήφους έναντι 160 του κ. Παπαδόπουλου.

Συνολικά ο κ. Παπαδόπουλος συγκέντρωσε 759 ψήφους έναντι 545 του κ. Τιρεκίδη.

Απομένουν προς κατανομή τα αποτελέσματα της διαδικτυακής (ηλεκτρονικής) ψηφοφορίας, αλλά το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει καθώς ψήφισαν περί τα 180 άτομα.

Με νεότερες αναρτήσεις θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα στις ΔΗΜ.Τ.Ο. Κιλκίς και Παιονίας, την εκλογή μελών της ΔΕΕΠ  και την εκλογή συνέδρων.

Πολυμέσα