espa pkm

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026, 7:10:50 πμ
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 21:25

Και η Γουμένισσα στηρίζει Γεωργαντά

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η ομιλία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψηφίου Βουλευτού της Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Γουμένισσας.


Στην πολιτική του εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κ. Σιωνίδης,  ο διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Στυλ. Βαμβίνης, οι αντιδήμαρχοι Απασχόλης και Υγείας Γ. Αλίρης και Παιδείας και Εθελοντισμού Εβελ. Πολιτίδου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικών Σταθμών Παιονίας Αιμ. Δεβετζόπουλος, ο εντ. Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιωρ. Παμποράκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας Αθ. Τραχανίδης, ο πρώην Δήμαρχος Γουμένισσας Στ. Παπαπαναγιώτου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τριαν. Πέτρογλου και η πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ. Παιονίας Γαρ. Καρβουνιάρη.
Ο κ. Γεωργαντάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να στηριχθεί η προσπάθεια της Ν.Δ., μια προσπάθεια η οποία βοήθησε στην σταθεροποίηση της χώρας και έδωσε απτά αποτελέσματα στα οικονομικά μεγέθη της χώρας, τα οποία αναμένεται άμεσα να γίνουν ορατά και στους πολίτες.

Έκθεση εικόνων